Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już wiem czemu Araby mają w Polsce takie wzięcie!

Polecane posty

Gość gość

Araby zazwyczaj traktują kobiety jak d****** ewentualnie tester kwasów żrących. Polacy traktują kobiety jak ósmy cud świata, zresztą w Polsce jest najmniejszy odsetek przemocy do kobiet w całej Unii Europejskiej. Araby są macho, a Polacy to grzeczne c**eczki i pantofle. Kobiety kochają macho- dlatego lecą dawać Arabusom. Dania wypada jako kraj najszczęśliwszych ludzi- i jednocześnie jest tam najwięcej przemocy do kobiet. x Link do informacji: http:/ / www.racjonalista.pl/ index.php/ s,38/ t,40075 ( Wystarczy skopiować link, usunąć spacje po slashu ( / ) i nacisnąć enter. Napisałem tak, żeby treść nie była oznaczona jako spam) x Polska charakteryzuje się także niewielką liczbą przypadków molestowania seksualnego kobiet powyżej 15. roku życia (jest ich prawie 3 razy mniej niż w Szwecji i Danii) oraz w ciągu ostatnich 12 miesięcy poprzedzających wywiad (prawie 2 razy mniej niż średnia europejska, co stanowi trzeci wynik w Unii, na równi ze Słowenią). x " Polska bardzo dobrze wypada również w świetle statystyk dotyczących przemocy wobec dziewczynek. Można powiedzieć, że na tle innych państw UE, w Polsce bicie dziewczynek jest rzadkością. Tylko 14% badanych kobiet stwierdziło, że doświadczyły w dzieciństwie przemocy fizycznej. Dla porównania, w Danii do podobnych przeżyć przyznała się co trzecia respondentka, a w Finlandii prawie połowa z nich. Lepszy wynik od Polski uzyskały jedynie Słowenia (8%) i Cypr (10%)." x Wniosek jest jeden- jak się kobiety nie bije, to jej wątroba gnije. x Niech żyją niegrzeczni chłopcy!

Gość gość
I pamiętajcie księżniczki- łobuz kocha najbardziej.

Gość Rosa_Lie
ubierz corke w burke :P stopka: nakie sa najmodniejsze kolory kwefow w tym sezonie?

Gość gość
Ideałem kobiet w Polsce jest Bogusław Linda. Już wiem czemu. Też traktuje kobiety jak dziw/ki, a one to uwielbiają i mówią słodki drań, a nie niemęska ci/pa.

Gość gość
Link do badań o szczęściu narodów: http:/ / www.24.pl/ du-czycy-najszcz-liwszym-narodem-w-europie/

Gość BOGU_SLAW_LIN_DA
Demeter to niezla doopa :classic_cool:

Gość gość
Czyli jak kobieta mówi, że facet nie ma "tego czegoś" to ma na myśli to, że jest za mało agresywny.

Gość gość
Bo kobiety pociągają ludzie zachowujące się jak goryle, a tak własnie zachowują się araby.

Gość gość
Dlaczego kobiety się nie wypowiadają?

:D zabawne zestawienie. Ode mnie- lubię kiedy facet ma w sobie coś z łobuza... inaczej wieje nudą, ale przecież ważny jest całokształt, nie tylko kilka cech charakteru

Gość gość
A co dokładnie powinien mieć z łobuza? Oblewanie kwasem czy przemoc fizyczna wobec innych ludzi może być?

nie wiem, czy kiedy odpiszę, to będziesz potrafił zrozumieć... prostota oblewania i przemocy fizycznej mnie powala.

Gość gość
No to napisz o co chodzi z tymi łobuzami.

Gość gość
To coś to egoizm.

nie egoizm... raczej chochlik w oczach, który nie ma nic wspólnego z egoizmem, dobry żart, nawet kojarzony z wbijaną szpilką... dystans do siebie,

Gość gość
A konkretnie? Kręci cię jak facet, który lubi się bić czy taki, który szpanuje, że przykładowo bierze narkotyki czy ludzie tacy, którzy w szkole robili "przypały"?

Nic, ani taki, który lubi się bić, ani szpanujący... kręci mnie taki, który ma pewność siebie, ale nie do przesady, pomieszaną z ostrożnością, mam wrażenie, że dzielą nas lata świetlne

Gość gość
Czy może kryminaliści czy też zachowujący się jak Bohun w Ogniem i mieczem?

Gość gość
Czy może ktoś taki jak filmowy James Bond?

Gość gość
Co ten uśmiech oznacza?

Gość gość
Mi nie raz faceci w Polsce wyzwali i grozili bez większego powodu. Na przykład-proźba o ciszę gdy zachowywał się taki jeden jak goryl. Nie wiem jacy Arabowie są bo ludzie są rozni. Ale na pewno niektórzy są ładni. Nie podobają mi się Polacy w 95% z wyglądu. Nie zrozum źle, oni po prosu w ogóle mnie nie pociągają. I nie chodzi tu o zachowanie, to kwestia charakteru nie narodowości. Na razie jeszcze się uczę, ale kończę ważne rzeczy, więc niedługo na pewno będę mieć możliwość podróży w te kraje :) A wam polecam przeczytanie, co to znaczy hipokryzja. Bo wy to już możecie wychwalać urodę dziewczyn innych narodowości(i nie przeszkadza mi to, tylko zrozumcie też moj brak pociągu do was). nara

Gość gość
Naica, to podaj jakiś przykład telewizyjny, jacy mężczyźni cię pociągają i za jakich byś chciała wyjść za mąż.

Nie ma przykładów, wzorów, to nie lekcja matematyki :D

Gość gość
Ja jestem zona araba 10 lat i wiesz na co zwrocilam uwage na jego wyglad ! A jednoczesnie bogaty to co mialam sie zastanawic jestem mega szczesliwa niczego mi nie brakuje a dzieci jakie sliczne z takich mieszanych zwiazkow te czarne oczy mmmmm,,,

Gość gość
do gość 21.52 A czy z twoją córką (piszesz dzieci) będzie mógł ożenić się niemuzułmanin ?

Gość gość
Ja tam na Arabów nie lecę, za to Skandynawowie są cudni :)

Gość gość
No fakt, duże mają pytongi Skandynawowie.

Gość gość
Ja tam nie wiem jakie mają :D chodziło mi o twarz i sylwetkę...