Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tycie w ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, przyszłe mamy! Mam pytanie jak to jest z tym tyciem w ciąży. Czy któraś z was też tak szybko przytyła? Jestem w 4 miesiacu i przytyłam już 4-5 kg :((((( jem tak samo, czasem mniej, waga sie waha jak przed ciążą. Na punkcie wagi mam kompletego świra -.- dlatego też sprawdzam wymary i wszzystko jest jak było, oprócz oczywiście brzuszka i piersi. Dzięk za odp z gory :)

Gość gość
do gość rozumiem, że mam rozumieć ze masz zle doświadczenia? to że brzydko wygladasz to nie znaczy ze inne tez beda

Gość gość
Nie wyglądam brzydko, a jeżeli juz to nie jest to wynikiem ciaży :) Nigdy nie dam sobie czegoś takiego zrobić, a jak się zdarzy g**** to wyskrobie :p

Gość gość
weź wyjdź sama pewnie jesteś jeszcze dzieckiem

Gość gość
hmm ja tez jestem w 4 i pol i w sumie to nic nie przytylam bo najpierw schudłąm dwa kg , w pierwszej ciązy przytyłam 8 kg i dzien po porodzie mialam wage jak przed ciążą . Moje zdanie jest takie że jak nie chcesz za dużo przytyć a jestes na L4 to wiadomo że mniej energi tracisz czyli powinnas jesc mniej . Ja siedze w domu i jem bardzo mało i stram sie jesc tylko rzeczy malo kaloryczne ale zdrowe. Nie jem ziemniaków i nie smaruje masłem :) no i ćwiczenia lub dziennie spacer 30 min . Nie możliwe jest przytycie w ciazy wiecej nic 14kg jedząc mało i ruszając sie i niech nikt nie gada takich głupot , bo moja siostra tez tak mówiła że ona malo je , same owoce a jak jechałąm z nią autem to w nim pełno papierków po mc i fast foodów..i przyznała sie ze objada sie wielkimi bigburgerami :P wiec tłumaczenie sie że malo jem a tyje mnie nie przekonywuje , albo po prostu jesz zbyt duze porcje albo rzeczy które dlugo trawisz a w ciazy jest z tym jeszcze gorzej

Gość gość
Tak bo ty mi powiesz, że mam wyjść i ja to zrobię. W domu możesz rozkazywać nie mi sorry :) po za tym co złego napisałam? Prawdę. to oczywiste że chce się jeść w końcu ma się sporego pasożyta na utrzymaniu

Gość gość
heh to po co zakładasz temat skoro woliz sie roztyć bo masz pasożyta ? ja Ci napisałam że moim zdaniem żeby nie przytyć za duzo nalezy <...> Potem płaczecie na forum że jestescie grube , macie rozstępy itd. I wiecie co nie do nie dawna dziwiłam się facetą którzy mają zony , dzieciaczki a oglądają sie za mlodymi fajnymi dziewczynami ale teraz juz sie nie dziwie bo wy głupei baby myślicie że jak jestescie w ciazy to mozecie rzrec jak swinie i jak wam mąz powie nie nie jestes gruba to wpierniczacie dalej , tylko nie wiecie co wasi faceci robią jak ich przy was nie ma

Gość gość
popieram wyżej , grube jak beczki , potem tłumaczą się że dzieci małe i nie ma czasu na ćwiczenia i odchudzanie a wiadomo każdy facet chce mieć atrakcyjną kobietę