Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to co robi moja córka jest normalne?!

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Moja córka ostatnio zwierzyła mi się z iloś partnerów z którymi odbyła stosunek. Wyznała z pełnym spokojem, że było ich ośmiu. Byłam w szoku! Czy to normalne w dzisiejszych czasach?! Czy tylko ja mam tak puszczalską córkę!? od tego czasu ze sobą nie rozumawiamy, poprostu nie umiem na to szmac*sko patrzeć nawet

Gość gość
Przesada...ja mialam 2 z czego drugi to maz...a mam 29 lat...i na moje jednego za duzo

Gość gość
to nie jest normalne, ale dzisiejsze dziewczyny to dziw*i

Gość gość
Poki używa prezerwatyw to co za problem? Gorzej jakby byla zlym człowiekiem.

Gość gość
Wow to nieźle Ja jak dotąd miałam jednego

Gość gość
Wspolczuje takiej corki, ja nie przezyje jak moj syn tak bedzie robil...

jej, no jest na to troszku mloda, to prawda, ale prawda jest tez taka, ze zalezy to od wychowania a bardzo duzo od kontaktu twojego z corka, jesli bys jej tlumaczyla i rozmawiala o tym jak z przyjaciolka od samego poczatku, czym jest sex , tak by nie podchodzila do niego z tak lekcewazacym podejsciem. Teraz przstan ja oceniac, bo co bylo bylo, a raczej na spokojnie pogadaj z nia jak z dorosla kobieta. Moze ona w ten sposob szuka akceptacji, ktorej nie ma w domu. Masz pelna rodzine? czy nie ma w niej ojca? Jesli nie ma, to moze to byc tez odpowiedz na to co robi ona. Nie jest szmata, ale zagubiona jeszcze dorastajaca nastolatka, mialabys zastanowic sie raczej, gdzie ty popelnilas blad a starac sie z nia o tym porozmawiac.

Gość gość
Ilość partnerów zależy w dużej mierze od szczęścia w życiu - szczęścia spotkania właściwej osoby we właściwym czasie. Wiele osob ma wielu partnerów jeśli życie im się nie ułożyło. Pytanie - co nią kieruje, nad tym powinnaś się zastanowić, a nie potępiać w czambuł jak ostatnia idiotka. Może w ten sposób rekompensuje sobie jakieś deficyty? może szuka ciepła i akceptacji której nie ma w domu? może uważa, ze na miłość musi "zasłużyć"? Coś jest nie tak z jej poczuciem własnej wartości, naprawdę nie jest to raczej kwestia sportu, a głębszych problemów.

Gość gość
Ze mna matka o tych sprawach nie gadala i umialam sie szanowac np na imprezach itp

Gość gość
Tylko ty tak masz i ludzie chowani na trudnych sprawach i filmach podobnych do galerianki. Miałam niedawno tyle lat, nie jestem jakimś pasztetem. zdarzało się, że faceci(obcy) w oczy mi mowli ze jestem ładna a takie coś jest dla mnie, jednak niewyobrażalne. Miałam też znajome-niektóre ładne, niektóre nie i wszystkie nie miałyśmy szczególnych kontaktow z facetami. Jeżeli już to 1 max. 3, nie wiecej. Taki człowiek jaki jest opisany w temacie to dla mnie nizina społeczna, w tych czasach trzeba mieć chociaż troche godności. Tym bardziej ze nie ma aż tak w czym wybierać zwłaszcza w Polsce

Gość gość
i co z tego wynika?

Gość gość
Otóż moja córeczka z pełną dumą odpowiedziała, że się zawsze zabezpieczała! Z jednej strony to cieszy, ale z drugiej.... dlaczego w dzisiejszych czasach kobiety się nie szanują?! TO WINA POPKULTURY, koniec z telewizją internecikiem itp dopóki ze mną mieszka i ją utrzymuje ! skończyło się

No z toba matka nie mowila o takich sprawach a z tego co czytam to masz 29 lat a cora 18 wynik jest prosty mialas jakies 18 jak zaszlas w ciaze, co tez jest bardzo szybko, no wlasnie moze przez to ze mama z toba tez o tym nie mowila. Jezu kobieto, twoja mama popelnila blad a to nie znaczy ze ty tez je musisz popelniac. Jak moze zreszta wlasna matka nazwac swoja corke szmata!!!!! Kuzwa....... Tak wcale nie jestes tak dobra, wyrozumiala i kochajaca matka jak sobie myslisz. Mialabys najpierw isc ty do pychologa a pozniej wziasc tam corke, bo jak widze, ty masz bardziej zryty beret niz ona

Gość gość
jak bardzo trzeba mieć nudne życie, żeby kilka razy dziennie próbować wywoływać burzę takimi durnymi prowokacjami :D stara, weź sobie znajdź jakieś zajęcie konstruktywne.

moj ty boze, no jak slyszy tylko zrob to, zrob tamto, a dlaczego to nie jest tak jak ja chce, albo ja tak powiedzialam to tak ma byc, no to wcale sie nie dziwie, sama jeszcze nie jestes dosc dorosla na to abys byla matka doroslej corki, naprawde odpowiedzi bym szukala najpierw u siebie a w swojim zachowaniu do corki.

Gość gość
od dziecka pakowałam grubą kase w jej utrzymanie i zajęcia dodatkowe.... tatuś nas zostawił rok temu i pewnie od tego jej tak odpier*liło. Za jakie grzechy mnie to wszystko spotkało....

Gość gość
mam 21lat i jednego partnera, kościółkowa nie jestem, ale po cholerę się puszczać z połową świata? nie można znaleźć jednego faceta do rzeczy a nie. tak, córka się puszcza, 8 partnerów w wieku 18lat, przecież w tym czasie nie da się mieć tyle związków.

Gość gość
Do 21:34 jezeli matka ma 29 lat córka 18 to wynik jest prosty matka miała 11 lat hi hi