Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cwice mam diete waga stoi dlaczego ???

Polecane posty

Gość gość

Czesc Mam problem juz na glowie staje odchudzam sie schudlam juz 25 kg zostalo 10 az 10 ,ale waga od miesiaca stoi :O juz nie wiem co mam robic jem zdrowo okolo 1500 kcal dziennie cwicze 5 razy w tyg silowo,biegam,klasy fitnes ,ewa chodakowska,plus cwiczenia na brzuch.Ogolnie duzo a waga stoi masakra jakas.Od tyg jem mniej okolo 1200 kcal dziennie a waga nie spada dodam,ze cm tez nie spadaja.w pol roku spadlo 25 a teraz stop i nic sie nie rusza.Wiem,ze moga byc przestoje ,ale miesiac :( niech ktos mi pomoze

Gość gość
Ja poszłabym w drugą stronę’ zwiększyłabym ilość kalorii na jakiś czas, oczywiście zdrowo i bez obżarstwa, poczytaj tez o diecie Mosleya, czyli 5/2

Gość gość
Cóż, żarty się skończyły panowie, zaczęły się schody. Organizm się zbuntował i krzywdzić się nie pozwoli. Widocznie w tych 1200 kalorii nie dostarczasz mu tego, czego potrzebuje by normalnie funkcjonować.

racja. tak łatwo organizm nie da sobie zaszkodzić.

Gość gość
Spaliłaś tłuszcz, zostały mięśnie, rozwinięte podczas noszenia ciężkiego ciała i ostatnich ćwiczeń. I tak już będzie, chcesz mięśnie spalić? Ale to będzie bardzo niebezpiecznie

Gość gość
Wlasnie nie chce spalic miesni :O pisalam,ze jem zdrowo naprawde zdrowo 1500 kcaL DZIENNIE a to nie jest dieta glodowa.I dzis tez tak poczytalam itd i dodam tych kcal na kilka dni ,mysle ,ze 1800 ,staram sie cwiczenia modyfikowac itd tak,ze zobaczymy,dzieki

Gość gość
Tak jak ktoś powyżej powiedział, twój organizm się zbuntował, dużo tego i ograniczenie kalorii i wysiłek fizyczny;) Daj mu odpocząć na kilka tygodni; wychodź stopniowo z diety tzn. zwiększyła ilość kalorii do twojej normy. Ćwiczenia zawsze są dobre. A jak organizm się ustabilizuje i przyzwyczai, znowu dieta;)

Gość bosi283
jeżeli dużo ćwiczysz,mało jesz to waga ci ustanie a nawet czasami pójdzie do góry... Dlatego ja jadam regularnie 5 posiłków dziennie ;) biegam 3x w tygodniu po 5km plus suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl i waga spada mi ładnie!