Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kojot w kagańcu na łańcuchu

spójrz samotnie na księżyc i zawyj

Polecane posty

Gość kojot w kagańcu na łańcuchu

spełnił się sen - gwiazdy krwawią miłością obudzę Cię jak zgaśnie zew samotności wyj księżycu pieśń o blasku czerni spójrz na księżyc i zawyj - samotność w pełni zaufania pieśń o przeznaczeniu sen świadomy zmysłowość prawdy - rozkosz skowytu ... cena samotności osobisty przyjaciel osobowa odpowiedź

Gość gość
znasz to? Moja ukochana ma humor. Jest jak chichot na pogrzebie, wie, że inni potępiają. Powinienem bym ją wielbić wcześniej. Jeśli niebiosa kiedykolwiek przemówiły, ona jest ostatnim prawdziwym prorokiem. Każda niedziela jest coraz bardziej posępna, świeża trucizna każdego tygodnia. "Urodziliśmy się chorzy" - słyszysz jak to mówią. Mój kościół nie oferuje rozgrzeszenia. Ona mówi mi 'wielb w sypialni'. Jedyne niebo do którego będę wysłany To takie, gdzie jestem sam z Tobą. Urodziłem się chory, ale uwielbiam to, Rozkaż mi być zdrowym. Amen. Amen. Amen. nie ma nic swietszego od ....samotnosci i tego bólu

Gość gość
"Społeczeństwo, jesteś szalonym tworem Mam nadzieję, że nie jesteś samotne, beze mnie Społeczeństwo, szalone i głebokie... Mam nadzieję, że nie jesteś samotne, beze mnie" dlatego oddalam sie by nie przeszkadzac...🖐️

Gość gość
auuuuuuuuuuuu

Gość aaaaaaaaaaaaaau
aaaaaaaaaaaaaaau...

Gość gość
spuertalaj z tym aaaaaaaaaaaaaaa Wyjeżdżamy razem, Lecz to nadal pożegnanie A może wrócimy, Na Ziemię, kto wie? Chyba nie ma kogo winić Odlatujemy Czy kiedyś będzie jak dawniej? To końcowe odliczanie! Kierujemy sie ku Wenus I nadal wyprostowani Bo może nas widzieli i witali nas wszystkich yeah Z wieloma latami świetlnymi do przejscia I rzeczami do znalezienia Jestem pewien, że wszyscy beda za nia tesknic. To końcowe odliczanie Końcowe odliczanie Końcowe odliczanie Końcowe odliczanie (solo) Końcowe odliczanie Oooooo! To końcowe odliczanie Końcowe odliczanie Końcowe odliczanie To końcowe odliczanie Odchodzimy razem Będziemy bardzo za nia tęsknić Końcowe odliczanie Końcowe odliczanie