Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ty nie dasz tego swojemu mężczyźnie to niedługo pójdzie gdzie indziej.

Polecane posty

Gość gość
Naucz sie pisac analfabeto.

Gość gość
wilk co ty pierdzielisz. ludzie dobieraja sie seksualnie.Ogier z cnotka nie ma szans wiec nie gadaj,ze cnotka powinna robic cos na co nie ma ochoty.I na odwrot. Takie zwiazki nie maja z gory szans i ich nikt tutaj nie bierze pod uwage. Kazdy zna swoje mozliwosci ale w duzej mierze jest to rola partnera by podniecic partnerke. przyklad dam na sobie. Z jednym facetem moge sie kochac caly czas,bez przerw. Jest mi z nim mega dobrze i chce to powtarzac. Z innym tez bylo mi dobrze ale nie oszukujmy sie,nie mial takich tego czegos,tego polotu,romantyzmu i robilismy to znacznie rzadziej.Co z tego,ze on chcial jak nie umial wykorzystac w pelni swoich mozliwosci,a ja na 5min nie mam zamiaru zdjemowac majtek i stawac na glowie.

@gość dziś Tworczyni Tematu jak nie chcesz zebym pisal u Ciebie wystarczy ze powiesz sam jetem Tworca tematu: Wspolnota Polska Nocy Kupały Gdzie jak jest tylko spokoj staramy siep ogadac o Wiezi Erotycznej w stalych zwiakach i problemach z nia zwiazanych bo to najwazniejsza czesc Milosci wokol niej jest wszystko zbudowane. Ale Ja szanuje niepodzielna Twoja wladze tutaj powiesz ze nie chcesz zebym pisal nie bede:)

Gość gość
do wilk a skad ci sie wzielo 16 orgazmow na 28dni? z dobrym partnerem mam mam jednej nocy conajmniej 3.Kochajac sie najmniej 10razy w miesiacu po 3 stosunki z 3 ograzmami to juz dla mnie samej jest ich 30. a wlasnie moje podniecenie reguluje facet. im bardziej sie stara i im bardziej jest namietny tym ja bardziej jestem rozgrzana,a co za tym idzie? ano idzie to,ze z rozkoszy popuszczam i dochodze. Jesli partner jest dobry moge to robic caly czas. Jesli nie to trudno,bedzie bolala mnie glowa i dla mnie na reke jest fakt,ze odejdzie

mylisz przyczyne ze skutkiem... przyczyna jest poped seksualny (czyli libido), a skutkiem orgazm.

Gość gość
jestem autorka tematu i nie chce tu widziec tego "znafce" od siedmiu bolesci debilnego Wilka , podstarzalego koniobijce co mysli ze ku/rwa wszystkie rozumy pozjadal i p******i trzy po trzy , jeszcze ma czelnosc wypowiadac sie w imieniu wszystkich mezczyzn

Gość gość
no wlasnie nie. Do konca mnie nie zrozumieliscie. moze to ja zle napisalam. Libido mam wysokie,ale nie oklamujmy sie,ze dla byle jakiego chlystka bede sciagac 32razy majtki na 28dni. Z takim moj poped sexualny spada do 0. Dlatego pisze,ze wedlug mnie i przynajmniej dla mnie bardzo duzo zalezy od danego mezczyzny. Co z tego,ze jestem"goraca" jak na sama mysl o takim typku sie odechciewa

@gość dziś Z tym pierwszy nie powinnas byc z tym drugim mowisz o czym zupelnie innym o pierwszy okresie do 2 lat. Fizjologia popedu seksualnego mierzonego poziomem libido jest taka na przykladzie nalepiej Masz swoje stale maksymalne libido (najlepiej liczy z 12 miesiecynajbardziej dokladne ale juz 3 miesiace daja w miare dokladny wynik) jest ono na poziomie np 24 orgazmow/28 dni to juz wysokie zwlaszcza jak na kobiete. Przez okres dopierwszych 2 lat libido takiej kobiety moze zwzrosnac kilkkrotnienp do 72 orgazmow po tych 2 latach wraca do stalego maksymalnego inic ztym nie zrobisz natura tak to wy,yslila bo inaczej bys sie wykonczyla Mezczynom az taksieniezmienia nie wiece rosnie niz do 100% itez pozniej wraca do stalego maksymalnego zazwyczaj wzrost o 50% Twoj facet ma poczatkowo 48/28 dni to jego stale maksymalne Przez pierwsze 2 lata pelna harmonia tobie wzrasta 3 krotnie czylizamiast 24 masz 72 jemu wzrasta o 50% wiec z 48 do do 72. Po 2latach maksymalnie wracaci do swojego stalegomaksymalnego Ty 24 on 48 czyli 2 krotna roznica i tak juz zostanienic ztym nie zrobisz zeby byl najbardziej genialnym kochankiem swiata:) Ile najdluzej mieszkalas na stale z facetem i regularnie uprawialas seks moze nigdy nie przekroczylas tej bariery 2 lat???

Gość gość
Wyp... stad

@gość dziś Oczywiscie ze orgazm i zdolnosc do jego przezywania wynika z popedu ale mierzy sie wlasnie za pomoca ilosci orgazmow jaka jestes wstanie przezyc srednio w ciagu cyklu owulacyjnego tak zeby byc w pelni zaspokojona i nie miec potrzeby juz ani jednego wiecej. To jest wlasnie stale maksymalne libido tak jak juz pisalem najlepiej liczyc z 12 miesiecy ale juz po 3 jest w miare dokladny wynik tylko trzeba byc spontanicznym nigdy sobie nie odmawiac ale tez nic na sile. To dopowiesz na moje pytania czy nie chcesz o tym gadac bo sam mnie zagadalas stad je zadalem. To nie byl zaden atak na Ciebie zwykla ciekawosc swiata kobiet

Gość gość
seks to jeden z bardzo ważnych elementów każdego udanego związku, jeżeli kobieta chce, aby mężczyzna był jej wierny, nie może go szantażować tym, że nie będzie uprawiać z nim seksu, jeżeli on nie ... cośtam cośtam .. Takie myślenie ZAWSZE przynosi odwrotny skutek.

@ gość dziś Przeczytaj ten moj wpis. I wezcie jakies przynajmniej pomaranczowe nicki hcoc wtey zaraz beda podszywy zeby bylo wiadomo ze kobieta i jak rozroznic bo sie mi mylicie. Poslucha ja caly czas pisze o zwiazku oparty namilosci rozumie ze chlystki niespowoduja u cibie zjawiska Milosci Romantycznej wiec nie sypiaj z chlystakami. Ja c***isze co cie czeka w zwiazku opartym na Milosci bow 80% takich zwiazkow po maksymalnie 2 letnim okresie harmoni facet ma minimum 2 krotnie wyzsze libido od kobiety wyrazon wilosci orgazmow na 28 dni. Podalem tylkojakis przyklad z tym 16 mozeszmiec wyzsze to nieistotne. Wazne ze kazdy znas ma jakies stale maksymalne libido i go nieprzeskoczysz zebynie wiem jak byl genialny kochanek ale ten problem ujawnia siedopiero po tym okresie 2 lat. To cojeszcze piszesze ze facet reguluje to jest tak maksymalne stale libido moze byc nie wykorzystywane wpelni bo jestes przemeczona zla na niego czy w seksie nie jest taki jak chcesz i wolisz masturbacje wyobrazajac sobie idealny seks. Ale tego stalego maksymalnego ni eprzeskoczysz nie ma takiej mozliwosci wiec jak masz nizsze od swojego faceta pojawia sie problem ktory jakos trzeba rozwiazac bo facet zawsze zrealizuje swoje libido w pelni tak to jest silne. To jak potrzeba jedzenia no musisz zjesc okreslona ilosc skladnikow odzywczych. Tak jak pisalem ma tylko 3 mozliwosci jak jego kobieta ma nizsze i olewa ze on nie jest w pelni zaspokojony

@gość dziś Moze jaki przynajmniej pomaranczowy nick zeby bylo wiadomo moze kobieta i jak cie odroznic bo giniesz w tlumie. Jak wszyscy sa z goscia dyskusja jest nie mozliwa to jest chaos:)

Gość gość
Czy ty nie mozesz deklu wolniej pisac? Nie da sie zrozumiec tego belkotu, przez te bledy w pisowni.

Gość gość
jestem autorka i nie chodzilo mi o olewanie , nie dawanie , szantarzowanie inspiracja do tematu bula syt. kiedy dziewczyna sie skarzyla ze partner wymaga od niej seksu analnego a ona taki rodzaj milosci nie akceptuje. kochala sie z nim i dawala mu bez problemow ale nie chciala w doope , rozumiecie? zaraz na nia wszyscy wsiedli ze jak sie nie zgodzi to on pojdzie do takiej co mu tej doopy nastawi wiec lepiej zeby sie przemogla

Gość gość
Byłem w takiej sytuacji, 5 lat z jedną partnerką wszystko było ok aż poprosiłem ja byśmy spróbowali czegoś nowego. Z czasem pociąg seksualny do partnerki słabnie i odwrotnie, dlatego moim zdaniem wprowadzenie czegoś nowego jest prawie wskazane chyba że kiedy kobieta myśli iż pozycja na mnicha załatwi sprawę to może się bardzo zdziwić!!! Oczywiście są mężczyźni którym to wystarczy jednak ja do nich nie należę. Chcę się rozwijać seksualnie nie tylko z myślą o mnie to działa w dwie strony, gdyż moja aktualna partnerka potrafi szybciej dojść, nie dzięki temu ze wałkowalem wciąż jedno i to samo. Zapewne odezwa się teraz głosy rozgniewanych kobiet ale gdy moja dziewczyna dostaję analnego orgazmu sam jestem z siebie zadowolony co daje większą pewność siebie. Podkreślę że jej wpierw sex analny i nie tylko, zaproponowałem. Przeszliśmy do tego bardzo ostrożnie i powoli, udało się i jest cudownie. Inne kobiety mnie już nie interesują gdyż z nią mamy wspólne to czego wielu parą brakuje.

Gość gość
moja aktualna partnerka :D

Gość gość
W moim przypadku to się sprawdzilo. Mieliśmy problemy i poszedł do jakiejś. Co gorsza, znalazł ją na http://ekstaza.pl . MASAKRA!