Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się, że trafię do więzienia. Podrobiłam dokumenty i pieczątki

Polecane posty

Gość gość

napisalam dwa dokumenty od nowa na komputerze, zeskanowalam pieczątki i je wydrukowalam na tych dokumentach i zanioslam do banku, teraz zauwazylam ze jednak to widac ze to fejk, debil by sie nie zorientowal :( pojde siedziec :(

Gość gość
Jak sie pokapują to możesz mieć problemy.

Gość gość
Zapytaj wróżkę zadzwoń 708 588 502 opłata 3,69 zł z VAT /min

Gość gość
uuu :(

Gość gość
no wlasnie nie wiem czy sie pokapują, zanioslam dokumenty w piatek i laska mi powiedziala ze bedzie decyzja do 17 a najprawdopodobniej w poniedzialek i do mnie zadzwoni, boje sie ze sie pokapowała i jutro policja po mnie przyjdzie :(

Gość gość
jadźka, ty się bój o swoje świadectwo maturalne bo też je podrobiłaś

Gość gość
z urzedu skarbowego o niezaleganiu z oplacaniem podatku i jedno zaswiadczenie

Gość gość
k***a serio? i po co ci to bylo?

Gość gość
Na bank sie zorientują. takie rzeczy są sprawdzane, a jesli na pierwszy rzut oka widać, że to fake... cóż jesteś głupia :O pracuję w banku i każdy dokument jest sprawdzany dokładnie, takie coś by u mnie nie przeszło, od razu bym poszła z tym do szefa a on by zadzowil pewnie na policję

Gość gość
Spokojnie, jak byłaś niekarana to najwyżej kara w zawieszeniu. Wiem co piszę.

Gość gość
Jak podrobilas dokumenty ze skarbówki to na bank będziesz miała problemy i to nie małe

Pierwszy raz widzę, że ktoś w necie przyznaje się do popełnionego przestępstwa :D

Gość gość
Dokładnie, przeciez widac na pierwszy rzut oka, ze pieczątka jest wydrukowana a nie prawdziwa odbita, ślepy moze by sie nie zorientował ale w bankach pracują ludzie, ktorzy widzą na codzien setki dokumentow :O

Gość gość
należy ci się wielka kara oszustko.

Gość gość
Hahaha, tylko prosze nie pisz, ze jestes w zwiazku, bo zwatpie w facetow. Przegladajac to forum dochodze do wniosku, ze na swiecie zyje duzo madrych i wolnych kobiet, a mezczyzni wiaza sie z bezmozgami. O co w tym chodzi ?

Gość gość
US nie odpuszcza, ale sobie narobiłas prblemów całkiem bez powodu.A podpis też podrobiłaś?Jednak ty totalnie głupia jesteś.

Gość gość
To prowokacja, ale powiem wam że pracuje w urzędzie od 4 lat i widziałam już kilkanaście podrobionych papierków, ludzie próbują wyłudzić zasiłki, dotacje, podrabiają zaświadczenia o dochodach, myślą że my jesteśmy głupie i naiwne :P ja od razu potrafie rozpoznac fałszywke z drukarki, wiekszosc ludzi potrafi, nie trzeba się nawet przyglądac ;)

Gość gość
Po co ci to było? Myslalas że to przejdzie? I nie przyszlo ci do głowy że wyjdzie to na jaw i bank zgłosi to do prokuratury?

Gość gość
Pojdziesz pewnie siedzieć :) podrobione/przerobione zaswiadczenie z pracy pewnie by olali i nie robili raczej problemow, prokurator by umorzyl sprawe jesli nie bylas karana, ale podrabianie pisma urzędowego i drukowanie zeskanowawej pieczęci urzędowej ? :D:D:D hahaha

Gość gość
i jak tam ? przyjechala policja ?

Gość gość
Autorka z pewnością już siedzi za kratkami i dlatego się nie odzywa. Niech to będzie nauczka dla wszystkich, którzy chcieliby cokolwiek fałszować.

Gość gość
Teraz wszystkie dokumenty sie sprawdza,nawet firmy sprawdzają pracownika nowo przyjmowanych czy rzeczywiście dane szkoły skończyli (mail do szkoły),czy byli karani(mail na policje),do innych,wcześniejszych miejsc pracy itd itd teraz nic nie pokombinujesz.