Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czyszczenie tapicerki narożnika (tkanina) czym?

Polecane posty

Gość gość

Czym mozna wyczyścić tapicerkę narożnika domowym sposobem są moze jakieś preparaty na sucho? Jesli nie na sucho, to na "mokro" co skutecznego polecacie?

Gość gość
Uwazaj na mokro bo mi sie zacieki tak porobily teraz mysle zeby kupic moze ten vanish w sprayu co reklamują albo wypozyczyc odkurzacz pioracy

Gość gość
zapytaj w sklepie meblowym? nie wiem co masz na mysli czysczenie tapicerki? czy tam sa plamy? czy kurz? jak masz kurz to otworz okno zamocz 2?duze przescieradla,niech tylko beda wilgotne rozloz/przykryj na narozniku i wez trzepaczka przelec a zobaczysz ile kurzu bedzie na przescieradle.

Gość gość
Autorka. Za poradę z przescieradłami dziękuję, na pewno wykorzystam. Natomiast narożnik ma kilka plam. Próbowałam na mokro i powstały zacieki, pewnie przez nieumiejętne czyszczenie..ech.

Gość gość
Moze po prostu wymienic jak juz nie da sie dobrze doczyscic? Ja tanio tapicerke kupowalam tutaj www.artmeb.pl naprawde warto wymienic ja co jakis czas

Gość gość
Wyczyścić możesz spróbować w tapx.pl. Bardzo dobra firma. Miałam straszne plamy na tapicerce krzeseł, myślałam, że już do wyrzucenia, a oni je doczyścili.

Gość Groszka90
Najlepiej wybrać firmę czyszczącą. Serio. Raz na czas mozna w coś takiego zainwestować. We Wrocku mogę polecić Klinikę Dywanów, bo sama tam czyszczę dywany i czasem mebelki.

Gość FilipK
Sądzę, że za dużo roboty z tym czyszczeniem. Będziesz się starać, a efekt nie będzie w 100% taki, jaki chcesz. Myślę, że warto skorzystać z firmy sprzątającej, np. Steam Lux - http://www.steamlux.pl/tapicerkameblowa.html i mieć to z głowy :)

Gość byłabymsobą
Jeśli to bardzo delikatny materiał polecam skorzystać z usług firmy czyszczącej. Moją ulubioną jest dywanszop.pl - nigdy mnie nie zawodzą. Czy to pranie kanapy czy wykładziny dywanowej. W kilka godzin jest po krzyku.

Gość byłabymsobą
Jeśli to bardzo delikatny materiał polecam skorzystać z usług firmy czyszczącej. Moją ulubioną jest dywanszop.pl - nigdy mnie nie zawodzą. Czy to pranie kanapy czy wykładziny dywanowej. W kilka godzin jest po krzyku.

Gość gość
Jeżeli tapicerka jest zabrudzona winem czy coś w tym stylu to zapomnij o domowych sposobach. Taka brutalna rzeczywistość :) Tak jak poprzednicy uważam, że tylko dobra firma zajmująca się tym na co dzień może pomóc. Klinika Dywanów faktycznie zdecydowanie nr. jeden jeżeli chodzi o Wrocław i okolice. Tanio i profesjonalnie

Gość gość
Profesjonalne środki czystości kupisz też na www.domowy.expert. Na pewno pomogą Ci dokładnie doczyścić tapicerkę.

Gość gość
Miał ktoś styczność z firmą http://luxclean.com.pl/ ? Słyszałam wiele opinii, zazwyczaj były przychylne. Zachęca mnie to, że dojeżdżają do domu.