Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno to kobieta wybiera faceta, a facet myśli że to on ją wybrał

Polecane posty

Gość gość

tak jest ? Chyba nie do konca. A co jesli kobieta trafi na ponadprzecietnie inteligentnego faceta, ktory widzi, slyszy, czuje i rozumie wiecej niz inni ? Taka kobieta robi z siebie debila ?! Albo gdy trafi na faceta psychopate lub socjopate? Tacy ludzie maja zazwyczaj wysokie IQ i potrafią bawic sie ludzmi, kierowac nimi a ofiara nie jest tego swiadoma ? Co o tym podrywaniu myslicie

Gość Taki_jeden_964
Kobieta wybiera faceta, a potem okazuje się że jej nie chce. :)

Gość gość
twój wybór, twoja tragedia :D

Gość gość
tak kobiety wybierają a faceci tak ogólnie niby maczo a baba da d**y i juz z maczo robi się robaczek

Gość gość
mój znajomy po rozwodzie powiedział ,,teraz to ja wybieram i pomylił się bo sąsiadka jak dowiedziała ze biznesmen wolny i ma kasę więc w ten sam dzień byli w łózku okantowała go na 55 tys i puściła

Gość gość
sprytna :)

Gość gość
oboje wybieraja

Gość gość
facet wybiera kobiete ktora jego wybrala

Tak jest- uważam, że nie. Jeśli kobieta trafi na ponadprzeciętnie inteligentnego faceta, jeśli jest inteligentna, nie dostaje "ślinotoku" (wybaczcie dziewczyny) a zawsze miło jest porozmawiać z kimś "między wierszami". Każdy jest inny, i świetnie, bo monotonny byłby ten świat. Jeśli trafi na psychopatę.... coż, w stylu co by było gdyby. Gdybyśmy wiedzieli, że się przewrócimy, to byśmy usiedli. Ale jesteśmy w stanie przewidzieć niektóre upadki, tak też być może jesteśmy w stanie wyczytać coś niezgodnego w zachowaniu. Oby

Gość gość
jestem pewna, że tak jest :) faceci są zazwyczaj krótkowzroczni, a kobiety widzą więcej i szerzej. Ja wypatrzyłam wszystkich swoich partnerów, a potem trochę się koło nich zakręciłam i sprowokowałam okazję do poznania :) często sobie myślę "chcę go" i staram się zwrócić jego uwagę na mnie, potem jakoś to idzie :)

Gość gość
A ja specjalnie udaje że nie widzę tych umizgów kobiet które są, mną zainteresowane (pojawianie się niby w tych samych miejscach co, prośba o pomic, kontakt fizyczny). Dzięki temu widzę czy na prawdę jej zależy a po dłuższym czasie, dziewczyna i tak nie wytrzymuje ciśnienia i wykłada się z uczuciami

Mam wrażenie, że coś Cię omija. Może brak w Tobie uczuć ;) Chcesz, to mnie bierz, ale najpierw zdobądź, wyłóż się z uczuć. Brakuje mi tu czegoś... niech no pomyślę.... chemii :)

Gość gość
Inteligentny facet wyczuje takie gierki i nie da sobą manipulowac, poznalam takiego i nic z tego nie wyszlo, ja go wybralam a on i tak mnie nie chcial, podobalam mu sie fizycznie ale chcial seksu, nic wiecej, zrobilam z siebie idiotke. Ale na wiekszosc facetow to działa. Podobasz mu sie, on tobie, udajesz niezainteresowaną, on cie zdobywa i mysli ze sam cie wybral :)

Gość gość
co jesli kobieta trafi na ponadprzecietnie inteligentnego faceta, ktory widzi, slyszy, czuje i rozumie wiecej niz inni ? \ Nie musi być wcale taki mega--inteligentny, wystarczy że ma dostęp do urządzeń szpiegowskich i to wykorzystuje. Wielki inteligent- żenada

Gość gość
Naica Co mnie omija? Wole być zdobywany niż zdobywać i w tej roli czuje się jak ryba w wodzie

Gość gość
już jedna taka myślała, że samym przebywaniem obok mnie spowoduje, że będę za nią biegał ale chyba nie pomyślała, że mając dwójkę dzieci to musiałbym być bardzo głupi aby biegać za nią z wywalonym jęzorem a tak to sobie poobserwowałem jak się męczy i stara i jej niewychodzi, nawet nie potrafiła się postarać, myślała, że samo przebywanie ze mną wystarczy

Gość gość
udajesz niezainteresowaną, on cie zdobywa i mysli ze sam cie wybral x Hm, jak jakaś dziewczyna udaje niezainteresowaną, to się jej nie podrywa, bo facet widzi, że jest niezainteresowana. "Zdobywają" taką tylko jacyś desperaci bez honoru.