Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Karina900

ból i tęskonta

Polecane posty

Gość Karina900

Pomóżcie mi jakoś, jestem w rozsypce. Zawsze wzbraniałam sie przed miłoscią, zakochałam się a on mnie nie chce. to już trwa pół roku, strasznie się męcze. Spotkania z przyjaciółmi nie sprawiają mi przyjamnosci, nie jem, nie potrafie sie skupić na obowiązkach, ciągle bym spała i płakała. Jestem teraz w czasie sesji, mam wazne egzaminy do ktorych nawet nie potrafie sie przygotować bo ciągle on mi siedzi w głowie i myśli co jest ze mną nie tak? Próbawalam sobie wmówić, ze jest zwykłym dupkiem bo rozkochał mnie w sobie a teraz widujemu sie bardzo rzadko (mówie rozkochal ponieważ był okres w ktorym czesto sie spotykalismy, całowalimy, chodzilismy do kina potrafiliśmy rozmawiac przez 7h bez przerwy,) ciągle słysze od jego znajomych ze szuka dziewczyny, ze stara sie umawiac z dzewczynami zeby w koncu być w związku. Płakać mi sie chce jak to słysze bo ja go tak bardzo kocham. Wypisałam sobie jego wszytkie wady i starałam sie skupić na nich, a nie na zaletach, jednak MNIE JEGO WADY NAPRAWDE NIE PRZESZKADZAJĄ akceptuje je. Wiem ze był bardzo zakochany w jednej dziewczynie, ktora go nie chciała, i wiem jaki był w stosunku do niej i znowu mam mase pytań dlaczego on nie mógł być dla mnei taki jak dla niej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować