Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

objawy ciazy , test negatywny

Polecane posty

Gość gość

miesiaczka spoznia mi sie 6 dni, a zawsze @ przychodzila jak w zegarku. Temperatura caly czas powyzej 37, brzuch boli jak na @ , a czasami tyko lewy jajnik kluje, mam powiekszone piersi, dziwnie duze sutki, ale piersi mnie w ogole nie bola. Czesciej niz zwykle korzystam z lazienki, mam duuuzo bialego sluzu, i jestem caly czas mokra.Najchetniej caly czas bym spala , a dzis kilka razy zakrecilo mi sie w glowie. Zrobilam 2 testy - jeden negatywny, drugi tez , z tymze przy wyrzucaniu smieci zauwazylam , ze pojawila sie druga kreska na jednym i to dosc widoczna. Obawiam sie , ze to jakis torbiel czy cos , no bo ciazy raczej nie ma, nie sadze zeby dwa testy sie pomylily - ostatni robiony 5 dni po spodziewanej @. Dziecka nie planowalismy jeszcze, bo chcemy za jakis czas, ale przyznam , ze jakos bardzo nie uwazalismy. Ktoras miala podobna sytuacje moze, co sie okazalo ? Bo do ginekologa jestem dopiero na czwartek umowiona i bardzo sie denerwuje.

Gość gość
możliwe, że pozamaciczna

Gość gość
to pozamacicznej test nie pokaze ?

dlatego najlepiej zrob badanie bety hcg, wszystko ci wyjdzie.

Gość gość
aha, no bede musiala ... teraz to juz mnie dobilyscie :(

Gość nissepisse
tysiaa? tu sie ktos tylko nabija,to jest chlopak co pisze

Gość gość
Może być że sobie wkręcasz objawy. Jak się chce /nie chce ciąży to nie jedno się czuje. Ale powinnaś zrobić beta hcg (test z krwi w laboratorium) i jak wynik będzie pozytywny skomentuj się z lekarzem.

nissepisse dziś o co chodzi? ze chlopak zalozyl ten temat dla zartu? :P

Gość gość
37C to temperatura w pochwie? ty tak samo jestes w ciazy jak ANGELA MERKEL :-)

Gość gość
nie sadze, ze sobie wkrecam, bo chcialabym dziecko, ale najchetniej za rok , dwa , ale z drugiej strony gdyby bylo to w porzadku, jestem na to gotowa, wiec raczej nei panikuje w jedna , ani druga strone. Aczkolwiek teraz dopiero zaczelam sie dopiero stresowac :(, jutro sie wybiore na ta bete

Gość gość
co to za teorie że test ciążowy nie wyjdzie w ciąży pozamacicznej? jeśli jest odpowiedni poziom hcg to test z moczu go wykryje niezależnie od tego czy to ciąża prawidłowa czy pozamaciczna.

Gość nissepisse
pewnie ze to chlopaki sie nabijaja caly czas:-) juz takich tu byly setki zadna dziewczyna nie opisuje takich problemow na tym forum.ten wariat teraz sie z nas smieje.:)

Gość gość
Tysia: Mam pytanie - czy ciążę pozamaciczną może wykryć test ciążowy? Droga Pani! Test ciążowy opiera się na oznaczaniu podwyższonego stężenia hormonu beta-HCG w moczu. Hormon ten jest wydzielany, gdy w organizmiea zagnieżdża się zarodek, niezależnie gdzie. Dlatego też, test ciążowy może wykryć ciążę pozamaciczną, którą ginekolog rozpoznaje po zbadaniu poziomu hormonu we krwi oraz USG ginekologicznego. Rozpoznanie to stawia się przy podwyższonym beta-HCG bez oznak ciąży w jamie macicy." https://portal.abczdrowie.pl/pytania/ciaza-pozamaciczna-czy-test-ja-wykryje To wciąż tylko kwestia stężenia hcg.

Gość gość
nie rozumiem co za glaby?d///opy daj same nie wiedza czy sa w ciazy czy nie zamiast poczytac troche na temat isc do ginekologa porozmawiac na temat to sie tu pytaj mysla ze tu q///UR///wa przychodnia? normalne panny nie zadaja takich pytan na forum.

Gość gość
kto ci takich bredni do glowy nakladl? czemu to ma test nie wykryc ciazy pozamacicznej niestety mialam okazje doswiadczyc takowej i test jak najbardziej byl pozytywny

Gość gość
pisalam , ze w czwartek ide do ginekologa. Ewidentnie, cos sie nie dzieje za dobrze, wiec napisalam moze ktos mial kkiedys podobna sytuacje, nie chce poki co z nikim bilskim na ten temat rozmawiac, poki nic nie wiadomo.

Byłwm w ciąży pozaqmacicznej i wyszly mi wteey 3 testy pozytywne