Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roksana2424

miesiączka a operacja

Polecane posty

Gość Roksana2424

niecały miesiąc temu miałam operacje usunięcia torbiela 7,5 cm. okres powinnam dostać jakieś 6 dni emu i przyznam szczerze że zaczynam sie martwić. Robiłam dwa testy ciążowe i były negatywne poza tym przed operacja brałam tabletki antykoncepcyjne. współżyłam z chłopakiem bez prezerwatywy ale on nigdy nie doszedł we mnie wgl doszedł chyba tylko ze 3 razu ogólnie(nie we mnie) w ciągu ostatniego miesiąca z uwagi na mój komfort psychiczny. Jedno jest pewne coś jest nie tak...

Gość gość
Moze idz do lekarza...?

Gość gość
A w ogole to powiedz jak dowiedzialas sie o torbieli? I czy mialas jakies objawy na to wskazujace? Pytam, bo podejrzewam u siebie...

Gość Roksana2424
Szukałam wszędzie na temat operacji wycięcia torbiela a miesiączce. i większość kobiet mówiła że miesiączka była szybciej niż dotychczas. u mnie jest inaczej, może to być ciąża?

Gość Roksana2424
o torbieli dowiedziałam sie przypadkowo poszłam pierwszy raz do ginekologa i dowiedziałam sie że mam 7 cm torbiela. zaczełam brać antykoncepcje po pół roku torbiel jednak nie pękła lecz zwiększyła swoją objętość. nie miałam żadnych dolegliwości nic mnie nie bolało jedyne na co moge narzekać to nieregularna miesiączka. przed antykoncepcją przerwy pomiędzy krwawienie wynosiły nawet 4 miesiące. po operacji nie brałam jeszcze antykoncepcji może to dlatego nie ma jeszcze tej wyczekiwanej miesiączki

Gość gość
Z tego co opisujesz Roksana to w ciazy nie jestes. A miesiaczka przyjdzie tylko najwidoczniej sie opoznia, moze to byc tez skutek odstawienia anty.

Gość gość
No i co najwazniejsze, to testy negatywne, 6 dni po spodziewanej miesiaczke bylyby juz pozytywne :-) czekaj na okres i sie nie przejmuj ;)

Gość Roksana2424
Mam taką nadzieje :) ale jednak troche zaczynam sie martwić. za 2 tyg wybieram sie do ginekologa

Gość Roksana2424
uff.. trochę mi lepiej jak tak patrze na to z drugiej strony. Mam 20 lat wiec ciąży bym raczej jeszcze nie wyczekiwała hehe

Gość gość
Wiesz, gdybym byla na Twoim miejscu to nawet bym nie podejrzewala ciazy, bo ona jest wrecz niemozliwa :) moze to przez stres/operacje, czynnikow moze byc wiele.

Gość Roksana2424
OK podniosłaś mnie na duchu.. dziękuje :) Chyba za bardzo schizuje.

Gość gość
Zdecydowanie za bardzo, trzymaj sie ;-)