Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego sie mowi ze faceta nie mozna zgwałcic?

Polecane posty

Gość gość

skoro gwałt to seks, którego ktoś nie chce i jest do niego zmuszany to w czym problem? jak np facet jest pijany, nie chce, mówi "nie" a kobieta go dotyka i on reaguje na to zgodnie z biologią a potem uprawiają seks to według mnie to jest gwałt, a takich przypadków jest chyba sporo. Co o tym myślicie?

Gość gość
Bo do gwałtu jest potrzebne odpowiednie narzędzie którym natura obdarzyła mężczyznę .

Gość gość
Przecież można. A mało to gwałtów w więzieniach ? a poza tym kobiety też czasem gwałca, nieraz były takie newsy ,że jakaś grupa kobiet napadła i zgwałciła kogoś tam.Mało o świecie wiesz...

Gość gość
Ja uważam, że dla faceta gwałt dla nich jest tylko w przypadku, gdy zrobiłby to mu drugi facet. To dopiero można porównać do tego, co czuje kobieta w takim przypadku, gdy ktoś ją zgwałci. Ale jak kobieta faceta? Hmmo...to jakoś śmieszne się wydaje...

Gość gość
dlaczego śmieszne? Dla mnie przymuszenie do seksu w żadnym wypadku nie jest śmieszne. A narzędzie co ma do tego? Chyba odpowiednia stymulacja, nawet niechciana, jest w stanie doprowadzić do wzwodu. Podobno część gwałconych kobiet też reaguje podnieceniem i to nie jest żadna oznaka, że chciały tego seksu. Podobno niektórzy gwałciciele tak się tłumaczą w sądzie, że przecież kobieta była podniecona lub najpierw chciała a potem powiedziała "nie".

Gość gość
Nie zgwałci bo niema czym.