Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takiej propozycji pomocy?

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam sobie dorywczą pracę. Nie jest to może nic specjalnego ale zawsze trochę pieniędzy się przyda. Zajmuje się mieszkaniem takiego Pana. On bardzo dużo pracuje, wyjeżdża, prowadzi różne zajęcia.. Nie ma go często w mieszkaniu i szukał kogoś kto by mógł się tym mieszkaniem zająć. Nie jest to ciężka praca, mam możliwość wykonywania jej w dowolnym czasie więc nie koliduje ze studiami. Głównie to sprzątam, myje okna, odkurzam, robię pranie, prasuje, układam jego garderobę, gotuję mu obiady, zmywam naczynia, zaopatruję lodówkę w jedzenie i tego typu obowiązki.. W każdym razie ten Pan raz dał mi prezent i powiedział, że jest wdzięczny i zadowolony z mojej pracy.. Chciał wypić ze mną po kieliszku wina i powiedziała mi, że mógłby mi dać dużo więcej gdybym chciała. Odebrałam to jakby sugerował mi seks za korzyści. Później mnie przeprosił i wróciłam do obowiązków. Po jakimś czasie tak jakoś się przed nim otworzyłam i opowiedziałam mu o mojej nie wesołej sytuacji życiowej, która się jeszcze bardziej pogorszyła. Powiedział, że jeśli chce to mogę sobie spać u niego jeśli tu mam być bezpieczniejsza ale nie wiem.. Co o tym sądzicie?

Gość gość
NIGDY nie ufaj ŻADNEMU mężczyźnie

Gość gość
Kozystaj jak facet taki dobry. Nic nietracisz. Jak cnotliwa jestes to mu powiec ze dasz'dopiero po slubie . I gitara:-)

Gość gość
Jestem jeszcze dziewicą..

Gość gość
A przestań, pracujesz u niego, więc pracuj i po prostu rób, co do ciebie należy. Ale na przyszłość oszczędź sobie takich spowiedzi obcemu facetowi. Chyba nie myślisz, że on serio taki dobry i pomocny jest. Nie bądź głupiutką dziewczynką, bo faceci często szukają takich naiwnych panienek, które łatwo wykorzystać. Nic od niego nie chciej, nie proś, nie radź się, nie zwierzaj i nie szukaj pomocy, to będzie cie szanował i traktował poważnie i bez podtekstów.