Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkawpss

Co dolega mojemu kotu?

Polecane posty

Gość autorkawpss

Ostatnio zauważyłam, że moja kotka chodzi z wypietym do góry grzbietem i podkulonym ogonem. Porusza się bardzo nienaturalnie. Kilka dni temu, kiedy to się zaczęło cały czas leżała i nic nie jadła, ale jej przeszło. Obecnie je i pije w normalnych ilosciach i widać, że jej się poprawiło, tylko ten dziwnie wygiety do góry grzbiet mnie niepokoi. Mam kocura, który jak ostatnio zauważyłam "dobiera" się do niej, dlatego izoluje go od niej. Dodam, że kotka nie ma rui (nigdy nie miała, planuję sterylizację) i moze boi sie kocura. Nie wiem czy ma to jakiś związek ze sobą. Bardzo proszę o porady.

Gość gość
Weteryniarza zapytaj. :-)

Gość autorkawpss
Do weterynarza mam możliwość jechać najwcześniej w środę.

Gość gość
To j3dz

Gość gość
Czyli chodzi taka ...podkulona? Jak leży to "rozciągnięta" czy też skulona? Załatwia się regularnie? Jeżeli nie, to może mieć coś z żołądkiem i serio mówiąc, można tu "mogać" do woli. Nie sądzę aby kocur był tu winowajcą. Idź do weta.

Gość autorkawpss
Leży rozciągnieta, ale ogon mocno trzyma między nogami. Kotka chodzi po polu (mieszkam na wsi) i tam się przeważnie załatwia, więc nie mam za bardzo możliwości przyuważyć czy załatwia się normalnie. Kotka zachowywała się podobnie kilka miesięcy temu, ponieważ miała robaki. Niedawno była odrobaczana, więc jest małe prawdopodobieństwo, że znowu je ma.

Gość gość
tego kota nalezy zabić