Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić....

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka, jesteśmy razem od 2 lat, on ma dziecko z poprzedniego związku i ja mam 2 dzieci z poprzedniego. Jednak nie mieszkamy razem, on mieszka w innej miejscowości oddalonej od mojej 100 km. Nie chce ze mną zamieszkać poniewaz w swoim mieście ma dziecko i pracę, ja również nie chcę zrezygnowac ze swojej. Niby mnie kocha, ale mi się już nudzi mieszkanie osobno. On ma36 lat a ja33. Co mam zrobic? Czy taki związek ma sens?

Gość gość
Związek polega też na kompromisach. Przemyślcie RAZEM wszystkie za i przeciw i wybierzcie najkorzystniejszą opcję która pasowała by wam obojgu. Tak żeby żadna strona nie czuła się pokrzywdzona albo miała pretensje że jedna zrobiła "wszystko" a druga "poszła na wygodę".

Gość gość
Próbowałam z nim rozmawiac ale to chyba mi bardziej zalezy. Nie chce z nim zrywac bo mam dwójke dzieci ale nie chce rezygnować ze swojej pracy. tym bardziej że bywaja dni kiedy oddalamy się od siebie, niedawno się pokłóciliśmy ale to ja zadzwoniłam pierwsza. Poradzcie

Gość gość
Jesteście zj****i.

Gość gość
wez na wstrzymanie, chlop dorosly i nietchorzliwy miam nadzieje to da ci znac stopka: Atena wynurzyla sie skad?