Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przymuszanie się do seksu w staraniach o ciążę

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Bardzo bym chciala zajsc w druga ciaze, mamy juz 6 letniego Synka. Jest to 3 cykl staran a ja mam juz dosc. Jestem wieczorem wykonczona a tu jeszcze ten " obowiazek". Dzis juz odpuscilam bo maz zbolaly, wszystko wiecznie go boli. Nie mam ochoty sie kochac codziennie. Ale teraz mam wyrzuty sumienia.

Gość gość
rozumiem, że seks z przyjemności nie wchodzi w grę?

Gość gość
Oczywiscie, ze tak. Ale przez starania dzialamy codziennie wiec z przyjemnosci staje sie to obowiazkiem. Oboje zawsze padamy wieczorem na ryjek. Nigdy nie mielismy takiego libido zeby szalec codziennie :-)

ja mam ochotę raz w miesiącu, rzadko się zdarza, że częściej, czasami mój partner na to narzeka, ale jak już dochodzi do zbliżenia to potrafimy w ciągu dnia 4 razy się kochać i jest extra!!! nie nawidzę się zmuszać. nic na siłę kobieto :)

Gość gość
No jak raz w miesiacu bede sie kochac to na pewno nie zajde :D. Ech makabra. Moze co drugi dzien wystarczy...

Gość gość
Powinien wystarczyc. Nie zmuszajcie sie.

Gość gość
Ale po co codziennie? Albo co drugi dzien? Do tego na przymus. Nie wiesz kiedy masz plodne dni? Tak tez nie zajdziesz w ciaze,bo oslabiasz plemniki codziennym seksem. Kochajcie sie w dni plodne, zdazycie nabrac ochoty. Bedziecie sie moze w koncu kochac z przyjemnosci,a nie z obowiazku. Ja z mezem wlasnie tak poczelismy corke. Czekalam na dni plodne i az mnie ciarki przechodzily z ekscytacji,ze zaraz dni plodne i bedzie seks :>

Gość gość
Nie powinno się kochać codziennie, bo wtedy nasienie jest słabsze i trudniej zajść w ciążę. Powinno się uprawiać seks co 2-3 dzień.

Gość gość
Dziekuje za porady. Kochalismy sie codziennie w 2 ostatnich cyklach, w dni plodne oczywiscie, i byly nici. Nie wiem co rzucilo mi sie na mozg, ze myslalam, ze codziennie trzeba sie kochac.

Gość gość
Może spróbujcie jakoś podnieść to libido... Polecam LibiSpray, jest bardzo skuteczny. Ja go stosowałam i podziałał, a jeżeli to nie pomoże to wypróbujcie coś innego z erozkosz.pl