Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mesia20

Jakie miałyście pierwsze objawy ciąży?

Polecane posty

Witam ! Wiem że , być może takowy temat już był ale jestem tutaj nowa i nie chce mi się szukać. Mam problem bo od dokładnie tygodnia się koszmarnie czuje. I nie wiem czy po tak krótkim czasie od prawdopodobnego zapłodnienia mogą w ogóle pojawić się jakieś objawy. Aczkolwiek mogło do niego dojść w piątek a właściwie z piątku na sobotę. a objawy takie jak mdłości i kłucie w jajniku pojawiły się już w poniedziałek. I tak już tydzień "umieram". Mdłości , kręcenie się w głowie, delikatne bóle brzucha i dość dziwne zjawisko...wyczuwanie jedzenia z lodówki bez jej otwierania xd Nie chce robić testu ciążowego bo już nie raz się zawiodłam gdy po zrobieniu testu dostawałam miesiączkę. Pomóżcie kobitki ;*

Gość gość
nie miałam żadnych objawów. Planowałam dziecko, to poszłam do ginekologa i ten stwierdził ciążę.

Gość gość
Objawy, o ktorych piszesz pojawiaja sie okolo 6tygodnia ciazy. Nie nakrecaj sie,bo bedziesz miala jeszcze wiecej urojonych ciazowych objawow. U kazdej pierwsze objawy sa inne,ale pojawiaja sie po terminie @. Przed sa takie same jak na zblizajacy sie okres.

Ja się nie nakręcam i nie planuje ciązy. Ja za młoda jestem ale jak będzie to będzie. Wole wcześniej wiedzieć

Gość gość
Zdecyduj sie,bo raz piszesz,ze nie chcesz robic testu,bo sie zawiodlas,a raz ,ze nie planujesz ciazy,bo jestes za mloda... W kazdym razie..objawy,o ktorych piszesz nie sa ciazowymi.

Gość gość
Teraz jestem w 3 ciąży i pierwszym objawem za każdym razem był brak okresu.

Gość gość
Kurcze dziewczyno ogarnij sie-co cie tam majuz bolec,co w ciazy przez pierwsze tyg ma ci sie objawiac-kopanie,mleko z piersi? Kurcze.testy np 3sztuki z kazdej firmy nie powinny zawiesc.tylko pewnie wstyd Ci je kupic jesli jestes jakas malolatka,ale po poscie widac. Ja nie wiem czego tu ludzie sie spodziewaja-przecierz kafe to nie przychodnia ginekologiczno-poloznicza!

Gość gość
może być 1000 powodów z których cię kłuje jajnik 🖐️

Gość nivea3
Witajcie.dziewczyny chcialam sie podzielic z Wami.jak wygladaly moje starania o dziecko.bralam tabletki 6 lat. Po odstawienii zanim zaszlam w ciaze czekalismy 4 mies intensywnych staran.Niestety naleze do tych szczesliwcow ze w cyklu staran wyszedl mi pozytywny test ciazowy lecz w ciazy nie byla.Poszlam do ginekologa on wykluczyl ciaze.lecz powiedzial ze akurat mam owulacje i mam piekny pecherzyk i trzeba w ciagu 3 najblizszych dni wpozlyc.i stalo sie pyk i jestem w ciazy.wystarczyl raz wspolzycia w dni plodne.to chyba tak jest jak inni pisza ze jak ma byc to będzie.ale a propos objawow ciazy .juz 3 dni po owulacji czulam klucie w jajniku .potem mialam takie delikatne skurcze macicy jak na okres ale takie mini mini no i im blizej dnia spodziewanej miesiaczki piersi bolaly coraz bardziej i brzuch rowniez.poza tym 3 dni przed dniem spodziewanej nie moglam spac kilka nocy.i strasznie sie meczylam wchodzac np po schodach.dodam ze sutki staly sie twarde i mocno ciemne .tak samo na dole wargi sromowe.sino ciemno brązowe.no nic to tyle.mysle ze pomoglam.pozdrawiam wszystkie starania