Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

speak12

Glosniki creative...

Polecane posty

z******tym :) a tak pwoaznie bardzo dobrym w porownaniu do innych firm glosnikowych do komputerow w domu mam, w pracy mam,w pracy nawet juz zeby nie klamac z 7 lat i nie wylaczam ich wogole... caly czas dzialaja... jedynie co tu w pracy nawala jak reguluje glosnosc to pierdza ale to wina tego ze co chwile krece pokretlem... ale jakosc dzwieku, glebia wymaita w porownianiu do innych...

no jakby nei bylo by nie pisalei.... czym mniej tym c*****iej słabiej gra głośnościa i jakościa przeciez to nie glośniki na pokój 100m2 jak masz pokój ok 15m2 to wystarczające każde creativa oczywiście z subwoferem ale oczywiście jak bąda np 9w i 6 w kup te mocniejsze, bo naprawde jest roznica.

a cco sluchasz? jaki gatunek muzyczny, glosno? musisz mi mniej wiecej przedstawic co robisz? bo moze ogladasz redtuba na mute wiec nei ma to znaczenia

to nie dla mnie dla mojego chlopaka on sie okropnie tym jara.bardzo lubi muzyke jakies tam electro hause,clubowe,remixy,itpzalezy mu na pewno na jakosci dzwieku,mocy,brzmieniu chyba wiesz o co chodzi:)

jak sie jara, to kup mu zestaw za 5 koła PLN a tak powaznie, creativy w brzmieniu beda ok ale kup z wooferem bo bez tego nie c***a podaj parametry tych co chcesz nabyc? ile w glownik i sub? i cvzy ma karte d****owa 5.1? wyjscie optyczne, coxialne? analog? skarobkwa wie ze robisz takie zakupy??? drogie:)

dzieki za pomoc:) miales mi doradzic a nie mnie sie pytac......

to zobrazuje creative to taki VW w glosnikach dziala solidnie, jak nalezy w tej cenie można milo sie zaskoczyc za mała kase tylko buraki niech mi tu nei psiza ze tdi. ok?

Gość Gośćć12345
Ja sobie kupiłam po prostu głośnik na bluetooth z panasonica. Fajnie śmiga przy kompie, a można go przy okazji gdzieś na imprezę wziąć i poużywać więc jakby bardziej praktyczny

Polecam Głośniki bluetooth Ferguson Vibro Stereo. Sam je używam od niedawna ( bo to nowy produkt). Super dźwięk i jakość dzięki wibracjom. W zależności od podłoża na jakim postawimy głośniki, mamy odpowiednie tony: Drewno- Bogate tony średnie i niskie Metal - Mocny bass Tektura - Efekt płyty winylowej Szkło - Czysty i przejrzysty dźwięk Mega fajna sprawa. Dodam też, że są bardzo zgrabne te głośniczki i można spokojnie je ze sobą np. zabierać w podróż wraz ze swoim laptopem.

Gość pikabuuu
creative miałam i dawały rade w mieszkaniu, ale jak sie przeniosłam do domu z mieszkania to mnie złościło, że ciągle musiały być podpięte milionem kabli itd. a ja czesto chodze z laptopem po całej chacie i ogrodzie a głośniki mi są potrzebne do pracy. kupiłam takie bezprzewodowe - cud miód :D http://glosniki-przenosne.pl/

Jak na 30zł za taki głośnik to trzeba przyznac Frago.pl, ze dobry towar maja w swoim asortymencie. Nie sadzilem ze takie male cos za taka cene moze tak swietnie grac. Nice :D!

Gość gość
mam juz creativa kilka lat i są ok

Gość Juicelak
Ja mam osobiście głośnijki Logitecha i są wpytkę od 4 lat działają bez przeszkód! Ostatnio jeszzcze kupiłam głośnik bezprzewodowy również tej firmy, Ultimate Ears Wonderboom https://saturn.pl/rtv-i-telewizory/drobny-sprzet-audio-i-video/glosniki-przenosne.ultimate-ears Bardzo dobry sprzęt! Nie zamieniłabym Logitecha na nic innego jeżeli chodzi o jakość i cenę ;3

Gość gość
Myślę, że są ok ;) dostaniesz takie glosniki np w media expert ;)

Gość gość
A jakie w ME mają modele dokładnie?

Gość gość
Te nazwy są różne, aleja bym celował w 5.1... sam też mam z ME od kilku lat więc tego modelu pewnie już nie sprzedają

Gość gość
a nie myślałeś o przenośnym jbl z ME?

Gość gość
o Charge dobre i cena też spoko

Gość gość
i bardzo fajnie to gra, wiem bo znajomy ma właśnie ten głośnik