Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabigabi2222

Ból jak na okres dwa mies po porodzie

Polecane posty

Gość gabigabi2222

Witam, Chciała bym opsac Wam moja sytuacje moze ktoras z was miala podobnie..jestem dwa miesiace po porodzie i czuje lekki bol jak na miesiaczke oraz wydziela mi sie sluz bialy lekko zoltawy ,karmie piersia boje sie ciazy i bardzo sie stresuje

Gość gość
pewnie dostaniesz okres.

Gość gość
może bedziesz miala okres, albo to np jakas infekcja. my ci tutaj nie wywróżymy co sie dzieje. ja mialam tez lekki ból brzucha po porodzie. poszlam do lekarza i tobie tez polecam. u mnie byla to bzdura, dostalam globulki na poprawę flory bakteryjnej i przeszlo.

Gość gość
i praktycznie caly czas czuje mokrosc juz od dluzszego czasu a podobno powinno byc tam sucho skoro nie mam okresu karmie dziecko piersia

Gość gabigabi2222
to byla moja odpowiedz przepraszam ze pod pseudonimem gosc

Gość gość
ja jestem 3 miesiace po porodzie tez tak mialam i dostalam okresu tyle ze ja nie karmie piersia od 2 tygodni

Gość gość
a może jestes w ciazy??zabezpieczalas sie czy uwierzylas w mit starych babek ze karmienie piersia zapobiega ciazy?

Gość gabi2222
moj lekarz powiedzial ze gdy karmie piersia to trzy miesiace jest to moja antykoncepcja

Gość gość
moja znajoma tez karmila piersią i myslała ze nie zajdzie. ma teraz dzieci rok po roku..

Gość gość
To do jakiego lekarza Ty chodzisz?? Nie wierzę, że lekarz mógł powiedzieć kobiecie, że skoro karmi piersią to nie może zajść w ciążę:/ to po co w takim razie są tabletki anty dla matek karmiących??

Gość gabi2222
Tak mi powiedzial:( na wizycie kontrolnej..ze po trzech miesiacach moge zglosic sie po antykonccepcje bo teraz przez trzy miesiace chroni mnie karmienie piersia