Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulinka85mn

Prosba o pomoc ciaza czy nie

Polecane posty

Gość kasiulinka85mn

Witam Dziewczyny, Może któraś z Was spotkała się z taką sytuacją. Otóż ostatni okres miałam 6.01- trwał jak zwykle 5 dni, cykle mam 28-29 dniowe. Teraz powinnam dostać okres 2-3.02,ale go nie dostałam. Kochałam się ze swoim chłopakiem 23-24.01. Zabezpieczaliśmy się gumką, która nie pękła, nie zsunęła się, no na nasze oko wszystko było ok. No,ale tak jak mówię okresu nie dostałam, nie miałam też żadnych objawów PMS-przeważnie zawsze był ból piersi, wzmożony apetyt. Dziś mija tydzień od planowanej miesiączki, rano zrobiłam test z porannego moczu i wyszedł negatywnie. Nie odczuwam żadnych dolegliwości, może jedynie mam jakoś więcej sluzu,jest albo przezroczysty- jak białko kurze,albo gęsty biały lepki. Sama już nie wiem,co to może oznaczać. Ani nie czuję zbliżającego się okresu, test negatywny. Czy prawodpodobne jest istnienie ciązy,tylko za wcześnie jeszcze by to stwierdzić? Dodam tylko,że miałam bardzo stresujący miesiąc,czy to mogło wpłynąć na przesunięcie się owulacji? Prosze o rady

Gość Kejtikejti
Test tydzień po terminie spodziewanej miesiączki jest jak najbardziej wiarygodny, to raczej stres i jakieś zachwianie hormonalne :)

Gość gość
Jesteś młoda i takie opoźnienie to nic nieprawidłowego na pewno nie ciąźa

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi. Tez mi sie tak wydaje,ale naczytalam sie w internecie o przypadkach ciazy pomimo zabezpieczenia,ze juz sama nie wiedzialam co myslec. Pozostaje czekac na okres.

Gość gość
Nie ma 100%antykoncepcji.Jak się bzyka to się też zaciąża.