Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepszy serwis samochodowy warszawa ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, szukam dobrego serwisu w warszawie w zasadzie wiem o co mi chodzi ale nie pamiętam nazwy - zajmują się kompletnie wszystkim, z tego co kojarzę mają wysokie ceny ale też wysoką jakość... I tutaj pytanie czy wiecie o co mi chodzi? Sama jestem z 3miasta a chce żeby znajomy sprawdział mi jedno auto w ich serwisie - tylko no właśnie w jakim... ? proszę o pomoc ;/

Gość gość
tego szukasz kotku ? www.roksa.pl ?

Gość gość
ta, coś takiego - tylko dla samochodów ;p

Na ulicy kolejowej w Warszawie jest salon sieci Euromaster, zrobią diagnostykę, sprawdzą wszystko i będziesz wiedzieć czy warto samochód brać;)

Gość gość
Jak by ktos szukał dobrego serwisu samochodowego z holowaniem w Nowym Targu to ja polecam http://holuj.auto.pl/ .... jadą w góry na urlop lepiej pamietac o nich

Gość Bernart43
Szukacie bardzo dobrej jakości serwisu samochodowego w Warszawie ? Jeśli tak to koniecznie zaglądnijcie według mnie do http://www.uzywanejaknowe.pl/nasze-salony gdzie znajdziecie super samochody w sprzedaży jak i pełen serwis samochodów. Jest w czym wybierać ! :)

Gość ErykS44
To zależy dla jakiego auta, jeżeli mówimy tutaj o Volkswagenie to polecam sprawdzić ofertę ich autoryzowanych serwisów, ponieważ utrzymują wysoki poziom w każdym punkcie. Do tego w autach po gwarancji możesz liczyć na specjalnie przygotowane warunki dla samochodów użytkowych m.in lepsze ceny za części, stawkę za roboczogodzinę serwisantów, czy też przedłużenie bardzo przydatnej gwarancji mobilności.

no ja ze swojej strony to mogę polecić serwis przy salonie Carolina Toyota Włochy 🙂 dla nich to nie ma rzeczy niemożliwych jeśli chodzi o naprawy, a do tego wszystko idzie sprawnie i ceny mają normalne 🙂