Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sposób na jędrną skórę

Polecane posty

Gość gość

najlepszy kosmetyk/zabieg/sposób na ujędrnienie skóry to?

Gość gość
Wszystko zależy w jakim stanie jest ta skóra. Można zrobić specjalne zabiegi ujędrniające np. kwasy, mezoterapia lub fale radiowe. Najlepiej udaj się do salonu kosmetycznego na bezpłatną poradę. Dobre salony znajdziesz na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Najlepszy na jędrną skórę jest sport;) nie wierze w żadne kremy, które mogą w tym pomóc;)

Gość gość
Sportem twarzy nie ujędrnisz :)

Gość gość
Fale radiowe czyli radiofrequency to supet sprawa. Dzięki temu bardzo ujędrniłam obwisły brzuch po ciąży.

Gość gość
u mnie super działa zabieg icoone. Robiłam całą serię w warszawie w klinice idealist i super efekty

Gość kruszynka1234
Magic Pot zdecydowanie - masz tam trzy uzupełniające się technologie. Ja próbowałam w Studio Ikona w Warszawie i nie poznaję mojej skóry (w pozytywnym sensie :) )

Gość Agaataa
Super sprawa na jędrną skóre to Magic Pot w Studio Ikona na Urysowie :) a jestem bardzo zadowolona, uwielbiam to studio :) bardzo miła obsługa i znają się na tym co robią

Gość gość
Potwierdzam, ze najlepszy bedzie zabieg z falami radiowymi

Gość mężatkaa11
Najlepsze jest działanie od środka, dlatego ja stosuje Flax Omega 3 od Avity. Odkąd zaczęłam stosować ten suplement skóra jakby odżyła.

Gość gość
Najlepszy kosmetyk ujędrniajacy - high correcting cream firmy Thalgo <3

Gość gość
niestety dieta i cwiczenia sa skutecznym sposobem.

Gość gość
Dlaczego niestety? To raczej dobrze.

Gość gość
ja w domu stosuje różnego rodzaju masaże i maseczki na skóre, które sama robię. Bardzo mi pomaga piling z kawy  rewelacja. A poza tym chodzę na masaże ultradźwiękiem do salonu http://spaszczecin.com/ bo w domu nei mam takiego profesjonalnego sprzętu jak oni.

Gość Agaaka
Idzi do studia Ikona na zabieg. oni Ci polecą co najlepiej na twoją skórę, a znają się na tym. ja byłam i jestem bardzo zadowolona! skóra jędrna i gładka :)

Gość gość
Zdecydowanie polecam olej konopny !!!

Ja na jędrną skórę na pewno bym poleciła sport to przede wszystkim bo to idealnie działa ale jednak trzeba poczekać na rezultat. No i dodatkowo ujędrniające koncentraty do ciała, które po kilku użyciach. Ale to naturalne sposoby. A dla leniwych na pewno bym poleciła fotoodmładzanie albo mezoterapię bo na pewno sprawdzi się idealnie: http://www.beauty.com.pl/pl/mezoterapia-beziglowa-btl-twarz

Gość gość
ja polecam Ci smarowanie skóry olejem kokosowym i wcale nie będziesz musiała wydawać kasy na kosmetyczkę. Masuj skórę pod prysznicem szorstką gąbką a potem nacieraj olejem kokosowym, efekty będą już widoczne po kilku zabiegach, olej musi być tylko dobrej jakości np. http://hh-life.pl/produkt/olej-kokosowy-ekogram-280g/

Gość Wiewióreczka67
Potwierdzam słowa Pani powyżej.Olej kokosowy idealny do pielęgnacji ciała jednak do twarzy zdecydowanie poleciłabym kremy La Milu

Gość dGoro
W studio Ikona na Migdałowej robią zabiegi na ujędrnianie skóry. efekty są super :)

Dla mnie peeling z kawy jest ok, tylko że strasznie brudzi, dlatego lepiej kawę zastąpić siemię lnianym. Jest tanie, naturalne i jeśli kupicie w dużej paczce to starczy spokojnie na kilka zabiegów gdzie koszt jednego jest mniejszy niż 1 zł a efekty super!

Gość gość
Dla mnie sprawdzonym sposobem na skórę jest class a collagen. Zawiera kolagen rybi i kwas hialuronowy więc odbudowuje ubytki skóry i poprawia nawilżenie. Produkt stosowałam 3 miesiące i z efektu jestem bardzo zadowolona..skóra jest bardziej napięta i zdecydowanie dużo bardziej nawilżona ;]

Gość Agatia
Zgadzam się z Panią powyżej, że w salonie na Urysowie robią bardzo dobre zabiegi na ujędrnianie skóry :)

Gość gość
Ja tez uwazam ze sport jest dobry na wszystko szczegolnie na swiezym powietrzu- slonce nie zaszkodzi, przeciwnie wit D jest niezbedna Skora bedzie dotleniona i z pewnoscia wygladala lepiej niz ta na ktorej testuje sie tablice mendelejewa

Gość Agiat
Ja zabiegi ujędrniające robiłam w Ikonie! bardzo zadowolona jestem z efektów, skóra jest znacznie ładniejsza, a ja czuję się lepiej :)

Gość gość
Ja jestem za suplementacją i ujędrniam całą skórę swojego ciała za pomocą Class A Collagen i Get Slim Cellulite. Stosuje już taką kurację 3 miesiąc i jestem zachwycona kondycją mojej skóry :)

Gość zmiija
Najlepszy sposób na jędrną skórę- zabiegi w studio Ikona!!!