Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama2003

jajeczkowanie po porodzie??

Polecane posty

Gość mama2003

hej mam takie pytanie jestem 2,5 misiaca po porodzie i kluje mnie lewy jajnik oraz bialy sluz i uczucie wilgotnosci co to moze byc?Czy ktoras z was tak miala?

Gość gość
A co byłoby dziwnego w owulacji po takim czasie????

Gość mama2003
Czyli myslisz ze to moze byc owulacja?dodam ze karmie piersia

Gość gość
po co zakładasz tyle samo podobnych tematów - tak, można zajść w ciążę jak się karmi piersią - to żadna metoda antykoncepcyjna nie jest

Gość gość
A co ma piernik do wiatraka? Nie żyjemy w średniowieczu żeby wierzyc ze karmienie piersią zapobiega ciąży

Gość gość
Ile jeszcze tych tematów założysz ,debilko? najpierw jolka potem gabi a teraz mama2003.W łeb się puknij kretynko.Do lekarza albo po test,anie na kafe smęcisz od rana i pytasz w nieskończoność.

Gość gość
co za idiotka-no brak słów. Kolejny identyczny temat

Gość mama2003
Nie jestem nie jestem:) nie jestem w ciazy robilam tesrt nastepnie bylam u ginekologa dzis po 7 i nie ma ciazy:):):) a swoja droga "dziekuje" wspierajace a raczej nie wspierajace dziewczyny myslalam ze takie fora sa do pomocy ze ktos cos powie kto tez tak mial a le widze ze tu tylko sie krytykuje i trzyma kciuki za innych niepowodzenie!!Zenada ostatni moj wpis na tym forum bo nie warto sa tu same wyzwiska itd ,oczuwiscie procz paru naprawde zyczliwych osob ktore sie wypowiedzialy z sensem..im dziekuje..:):):))) ale sie ciesze:)P