Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

infka

czy mozna zajsc w ciążę w 9 dniu cyklu

Polecane posty

Czy mozna zajść w ciążę w 9 dniu cyklu przy nieregularnych cyklach. Ostatni trwał 29 dni. Teraz jestem w 20 dniu cyklu, odczuwam ból brzucha-jajnikow, młodości, podwyższona temperatura-37, wrażliwość piersi i zwiększony apetyt. Kiedy można zrobić test ? Tylko w dniu spodziewanej miesiączki ?

Gość gość
Można

Gość gość
Można, ja przy cyklu ostatnim dni płódne zaczęły mi się już 3 dni po okresie. Zrób test a powtórz go w dniu spodziewamej @

Gość gość
Po co w 20 dniu cyklu ma robic test? Nic jej nie wyjdzie, bo nawet jezeli doszlo do zaplodnienia, to do zagniezdzenia niekoniecznie

A czy objawy w 20 dniu cyklu mogą sieępojawić? Bo to trochę wcześnie jest. Zganiam to na jakieś zatrucie, ale ciągle mam apetyt, jem po to, aby nie czuc, że zaraz zwymiotuje. .

Gość gość
ja zaszlam w ciaze kochajac sie w 8 dniu cyklu a 3 dni po okresie, niestety poronilam, mam cykle 26-27-28 dni

Zrobiłam dzisiaj test i wyszedł negatywny, nie ma nawet bladej kreski. Myślę, że jest za wczesnie.. czuje się jakbym miała dostać miesiączkę a trochę czasu do niej mi jeszcze zostało. A Wy mialyscie jakies objawy na tak wczesnym etapie?