Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka11111

ABC design COBRA wózek opinie

Polecane posty

Gość malinka11111

Witam zastanawiam sie nad zakupem tego wózka czy któras z was kożystała z takiego wózka i podzieli sie opinią na jego temat.

Gość gość
Up

Gość gość
Mialam abc design 4 tech, wg mnie super wózek jedyne zastrzeżenie do osłonki na gondole bo jakby pożałowali materialu, musialam mocno naciągnąć aby zapiąć a cala rrszta super, podejrzewam ze inne wozki tego producenta tez sa ok w końcu to niemiecka jakość.

Gość malinka11111
a jak ze składaniem tego wózka, łatwo go złozyc i czy jest lekki czy ciężki, a jesli chodzi o to że jest trzykołowy to łatwo sie go prowadzi czy jest wywrotny bo to często sie słyszy o trzykołowcach

Gość gość
Składało się raz dwa ,rączki do siebie i złożony ,jak 3 kołowe się prowadzą nie wiem ja miałam 4 koła dla mnie ważne że nie skrętne bo nie lubię takowych .Ciężki mój nie był i miałam miałam koła piankowe i dosłownie płynął a młody urodził w zimę ,śniegu ful a wózek gładko jechał ,koła były na klik klak więc przed wjazdem do domu zdejmowałam i myłam ,zmiana gondoli na spacerówkę raz dwa ,przekładane siedzisko też szybko

Gość gość
Wygląda na ciężki..

Gość malinka11111
dzięki za komentarze, troche rozjasniły sytuacje:) ale jeszcze mam zamiar ogladnąć takowy w sklepie zanim kupie w necie:)