Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bobasek1

Ciaza z Arabem.

Polecane posty

Mam 19 lat i jestem z Arabem od jakis 3 miesiecy ale znamy sie jakies 5 lat. Powiem od razu ze nie jest latwo z nim.! Pare dni temu zrobilam test i wyszlo ze jestem w ciazy i to znim. Kiedy mu to powiedzialam. Powiedzial ze to nie moze byc jego dziecko i gada ze sie puscilam z innym. Ale pewnie tylko tak gada bo nie moze w to uwierzyc ze bezie mial drugie dziecko i to z inna kobieta. Ale tez powidzial ze to jest mu obojetne. Wiec nie wiem co mam robic ? Chcialam usunac ale kiedy patrze na dzieci to nie chce nawet o usunieciu myslec!? Nie wiem co robic,rodzinie jeszcze nic nie mowilam o procz jednej siostry. Ona twierdzi ze powinnam usunac bo uwaza ze on nie jest facetem dla mnie! Ja go kocham i on mnie tez tak mowi a ja mu wierze! Dzisiaaj sie z nim spotkac chce i po rozmawiac jeszcze z nim Co mam zrobic ? I jak powiedziec rodzinie .?wiem ze beda zawiedzeni i zli na mnie,! Boje sie bardzo! Doradzcie cos proosze !

Powinnaś kopnąć go w tyłek po urodzeniu pozbawić praw rodzicielskich, a skoro się nie przyzna do dziecka tym lepiej dziecka chociaż nie wywiezie

Gość gość
A co nas obchodzą dz. iw...kki które się puszczają z arabami? I tak masz kiepskie życie bo jak urodzisz bachora to jeżeli będziesz z nim to ci zniszczy psychikę, będzie cię bił i się znecal, albo wywiezie do isis i cie sprzeda, albo będziesz samotnie wychowywała bekarta, ale skąd weźmiesz kasę?

Gość gość
Na pewno nie powinnaś z nim być... jeśli już teraz nie za fajnie cie traktuje to raczej lepiej nie będzie.... Co do dziecka, przemysł czy chcesz czy nie....jak najszybciej porozmawiaj z rodzicami.... Współczuję ci.

Gość kustosh
urodzisz półsmolucha cyganowi znad nilu - gratuluję - jak masz minimum wyobrażni to wyskrob to arabskie padło bo bedziesz miała przesrane w życiu - z arabskim bękartem będziesz jak trędowata...

Gość gość
Jak można puszczać sie z ciapusem??? Obrzydliwe, w dodatku traktuje cie jak szmate, a ty sie jeszcze glupio zastanawiasz co robić

Gość gość
I za to, że się puściłaś z ciapatym, powinien wywieźć cię na pustynię i wiedź tam sobie żywot polskiej ku/r/wy wśród rąbniętych kozojeb/ców 🖐️

Gość gość
Ludzie, jesteście naprawdę obrzydliwi! Obrzydliwi!!!!! W głowie to się nie mieści! Nieważne czy dziewczyna zaszła w ciąże z arabem,hindusem czy Murzynem albo Chińczykiem. Ma 19 lat.. boi się porozmawiać z rodzicami i prosi o pomoc internautów. To nie ona jest szmatą,k***a czy trendowata to wy jesteście tymi osobami! Właśnie przez takie obrzydlistwa jak wy młode osoby popełniają samobójstwa czy popadają w depresje. Jak można być takim człowiekiem bez serca i biednej dziewczynie,która szuka pomocy pisać tak obrzydliwe rzeczy?! Jak możecie na siebie spojrzeć w lustrze?! Wstyd!!! Jeśli autorka tej wiadomości wciąż jest tutaj prosiłabym o wiadomość prywatna chętnie pomogę i porozmawiam.

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem kobiet rozumiem atrakcyjny wloch ale arab czy muslim 1000% szowinisci sa.

Gość gość
Nie przejmuj się. W końcu wyjmie ten nóż i cię zabije i będzie po problemie.