Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaklęcie na odkochanie się

Polecane posty

Gość gość

Jestem beznadziejnie zakochana i chciałabym się odkochać, bo męczy mnie to. Czy wiecie gdzie i czy można znależć poradę u wróżki lub kogoś, kto mógłby pomóc ? Napisałam "zaklęcie", ale oczywiście wszystkie sposoby (poważne, poza typu "palnij se w łeb") mile widziane ....

Gość gość
Nie oglądać,nie rozmawiać, zerwać kontakt jeżeli to możliwe, codzienne sobie powtarzać, że to tylko urojenie,być konsekwentnym po jakimś czasie pomoże,chyba że samo wcześniej przejdzie, czego Ci życzę ;-)

Gość gość
ten sposób znam ze słyszenia, ale to trochę wolno działa,,,,,,wykończę się, zanim zadziała...nie mogę pracować, a muszę pieniążki zarabiać....:(

Gość gość
napad na bank i skutki załatwią sprawę :D

Gość gość
Zaklęcie???? tak...wystawiaj się dalej na zagrożenia duchowe... nie radzę... lepiej serio wes i się pomodl...to pomaga najbardziej..a jeśli nie pomaga to widocznie tak ma być i ma ci ta lekcja wnieść coś do życia..ale przestan bawić się w takie rzeczy...tylko ostrzegam..

Gość gość
nie rozumiem, a co złego w zaklęciach ? ktoś miał jakieś złe doświadczenia (poza tymi, żę czasem nie działają :) ?