Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Male penisy sa lepsze w lozku bo sprawia, ze kobieta dostaje wytrysku kobiecego

Polecane posty

Gość gość

Cala prawda pochwa ma dlugosc 10 do 15cm sie rozciaga wieksze sprawiaja bol i nie ma duzej rozkoszy seksualnej

Gość gość
piszesz o pochwie w odbycie chyba

Gość gość
a nie męskiego?! przegrałem życie :(😭

piertolisz. Mam 18 cm i jeszcze mi sie nie zdarzyło nie dopchać do końca;)

Gość gość
bardzo duże nie są dobre, ale nie pocieszaj się, małe też nie. Akurat mam pochwę i to całkiem ciasną i miałam faceta z nie za dużym penisem. Praktycznie nie było różnicy czy jest w środku czy nie- a straciłam z nim dziewictwo, więc ciasno było. Mój obecny mąż ma trochę większego i zmiana w jakości seksu kolosalna.

Gość gość
ta,ty frajerze 18 centymetrowy to jedynie gdzie pchałes to w kaloryfer po 24 h na kafeterii:-D kurwa następny mitoman

Gość gość
anatomicznie z punktu widzenia biologii pisze, ze pochwa ma 10 do 15cm sie rozciaga :)

Gość gość
3 punkty odpowiedzialne za rozne orgazmy znajduje sie na odleglosc 10,5cm od wejscia wiec gdzie jest wieksze lepsze?

Gość Cyrylek23
mam 14 cm i żadna nie narzekała w zasadzie jest też dosyć gruby no i nie spuszczam sie po 10 minutach :P

" gość dziś ta,ty frajerze 18 centymetrowy to jedynie gdzie pchałes to w kaloryfer po 24 h na kafeteriismiech.gif k**wa następny mitoman " xxx frajer to cie pukał chujem w głowe jak twoja mama była w ciązy

zresztą też z frajerem tylko innym:D Masz długą tradycje frajerska dodatkowo wbijano ci twoje przeznaczenie od małego do głowy:classic_cool:

Gość gość
Penis nie musi być efektowny, ma być efektywny ;)

Gość gość
Nie liczy się broń tylko jak kto strzela.

Gość gość
:-D ale sie frajer zbiesił hahaha ty marny pedale z babskiego forum,ty osiemnastocentymetrowy fiucie,ciebie to nawet frajer nie robił tylko pies i to nierasowy,takie k***y męskie na babskich forach to kundle produkuja z babami,których żaden facet patykiem by nie tknął,frajerze ty jeden ty:-D nara,pedale

Gość gość
Racja, racja.... bo jak taki mały penis się trafi to ktoś tu musi "nosić portki" i dostać wytrysku.

bez nadziei na to, że cokolwiek sobą reprezentujesz spytam czy chcesz mi to powiedzieć prosto w twarz? chcesz? przemyśl to. Dam ci czas. A jak nie to sie zamknij pajacu

bez nadziei na to, że cokolwiek sobą reprezentujesz spytam czy chcesz mi to powiedzieć prosto w twarz? chcesz? przemyśl to. Dam ci czas. A jak nie to sie zamknij pajacu

bo ja chętnie sie z tobą spotkam i zanim ci połame ryja to ci w niego napluje nazywając twoja matkę kurfą:)

Gość
Cala prawda pochwa ma dlugosc 10 do 15cm sie rozciaga wieksze sprawiaja bol i nie ma duzej rozkoszy seksualnej x g****o prawda. No chyba że ja jestem inna :) Nie mogłam dostać orgazmu jak mój jeden chłopak miał małego. Musi mieć przede wszystkim długiego bo dostaje orgazmu tylko wtedy jak jest bardzo głęboko i czuje właśnie lekki ból :)

Gość gość
nigdy nie widziałam penisa mniejszego niż 18cm, zwykły ołówek ma 17-18cm, jak penis może być mniejszy? chyba u dziecka

Gość gość
Wszystkie odpowiedzi w tym temacie są pisane przez facetów...

Gość gość
Nie wiedziałam, że jestem facetem :D