Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćBasiaaaaaaaaaaaa

Uczulenie na szczura i ciąża

Polecane posty

Gość gośćBasiaaaaaaaaaaaa

Witam, kilka mc temu zamieszkał z nami szczurek. Niestety okazało sie ze mam na niego uczulenie, dosłownie parę sekund po tym jak go wezme na recę mam swedzące bąble które później same znikają. Tydzień temu okazało sie że jestem w ciąży i teraz obawiam się tego czy ta alergia w jakiś sposób może zagrozic ciaży? Nie mam sumienia szczurka nie wyciagać z akwarium, bo siedzi taki smutny i czeka....ale wiadomo dziecko najważniejsze. Jak to jest z tymi alergiami w ciąży? Powinnam oddać komuś szczurka dla dobra dziecka??

Gość gośćBasiaaaaaaaa
Halo czy sa tu jakies posiadaczki zwierzyńca i przyszłe mamusie?

Gość gość
Oddaj szczurka w donre rece, tez jestem tego zdania. Ale nie ze wzgledu na akwarium tylko na ciaze. Szczury nie sa zbyt czystymi zwierzatkami. Jak biegaja wszedzie zostawiaja bobki, krople moczu. Jesli masz alergie to po co ryzykowac.

Gość gośćBasiaaaaaaaa
Nie uważam abym była podła, konsultowałam zakup szczura w niejednym zoologicznym i pytałam czy najlepiej kupic dwa szczurki. Sprzedawcy tego nie potwierdzili! Powiedzieli że moze być jeden jak sie mu poświęca czas. Zreszta pytałam tu o alergię, prosze czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
fuj! szczur! :o może jeszcze karaluchy i pchły se hodujcie obrzydliwe baby!

Gość gość
mizantropia powstrzymaj swój prymitywny jęzor :o Przecież dziewczyna nie chciała źle, dobrze, że poleciłaś jej forum ale zbastuj, bo nie jestes u siebie w norze :o

Gość gość
Mizantropia sama sie doksztalc i poczytaj o znaczeniu moczem przez szczury wszystkiego. Mialam szczura ,owszem fajne inteligentne zwierzatko,ale nie dosc,ze wszystko pogryzione to jeszcze obszczane.