Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena_34

Relacja dojrzałej kobiety z młodym chłopakiem?

Polecane posty

Gość Milena_34

Witam, mam 34 lata, od 5 lat jestem rozwódką. Od tamtej pory nie myślałam w ogóle o kolejnym mężu, ale z drugiej strony nie chcę być sama i zawsze marzyłam o posiadaniu syna. Czy któraś z was ma jakieś doświadczenia z bliskich relacji z młodymi mężczyznami? Czy warto próbować? Nie chodzi mi tylko o seks, chcę, żeby było też coś między nami.

Gość Adam181818
Witaj. Odpowiem Ci patrząc na tą kwestię z drugiej strony. Potrzebujesz takiej relacji jak ja, doskonale Cię rozumiem. Seks jako dopełnienie uczucia, pełnego namiętności - jest w Tobie sporo emocji, tak jak w młodym mężczyźnie.

Gość gość
jestes autorko??

Gość Milena_34
Jestem, dalej czekam na odpowiedzi.

Gość gość
Milena 34 Dla takich kobiet jak Ty , są banki dawców spermy i zapłodnią Cie . Po to abyś mogła mieć synka . Taki układ ma sens tylko dla seksu , ale chłopakowi wypaczysz psychikę . Na dłużej się to nie uda i tak będziesz sama na starość . Nie dziwię sie , ze jesteś rozwódką . Unikać takich kobit jak Ty ! a ładna i pociągająca chociaż jesteś ?

Gość Adam181818
Chcesz nawiązać kontakt? Wymieńmy się meilami, co Ty na to?

Gość gość
34 lata to jeszcze nie jest nawet MILF. Dojrzałe zaczynają się od czterdziechy :P

Gość gość
Facet młody nie wytrzyma bez sexu Tobie potrzebny facet do pogadania?

Gość sabaryta
Jesteś w kwiecie wieku i chcesz zyć bez seksu? robisz sobie żarty. Niekoniecznie musi byc młody .Inny też cię będzie wspierał

Gość gość
Następny dureń nie umie czytać ze zrozumieniem. GDZIE NIBY napisała, że chce żyć bez seksu???

Kobieto, 34 lata to fajna dupa jeszcze. Oczywiście jeżeli dbasz o siebie, ale nawet 20-tka zaniedbana to koszmar mężczyzny.