Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki wózek

Polecane posty

Gość gość

Jaki wózek doradzacie do 1000 zl. Wózek 3w1. Będę go używać jedynie 3-4 miesiące, po tym czasie wyjeżdżam i podróż jest możliwa tylko samolotem. Dowiedziałam się wszystkie i niestety mogę tylko zabrać fotelik. Na miejscu będę musiała zakupić nowy. Dlatego nie chce wydać za dużo kasy. Głównie chodzi mi o to, żeby wózek był stabilny i dość łatwo się prowadził. I nie rozleciał się po kilku tygodniach. Wózki używane odpadają. Ze względu na to, że do rozwiązania leże w szpitalu zakup muszę zrobić przez internet.

Gość gość
Po co wozek 3w1? Na 3-4 miesiące, to chyba wystarczy sama gondola ?

Gość gość
Dokładnie, nie potrzebujesz wcale na 4 miesiące spacerówki, samą gondolę. Nie wiem jaki do 1000 zł, ale powinnaś chyba kupić fotelik zatwierdzony przez TÜV do użytku w samolocie, czyli Maxi-Cosi Citi, ale nie jestem pewna czy trzeba... A wózek no samą gondolę, fotelik ten co napisałam w Smyku kosztuje ok. 450 zł, więc zostaje 550 zł na stelaż i gondolę. No, to nie jest dużo, bo za tyle to raczej samą gondolę kupisz, bo stelaż kosztuje ok. 700 zł. Ale popatrz w internecie, tam na pewno coś znajdziesz, ale moim zdaniem powinnaś przede wszystkim zainwestować w ten fotelik skoro będziecie lecieć samolotem... No, bo potem kupisz i tak inny wózek, wiec za 550 zł raczej coś w internecie znajdziesz. Powodzenia :)