Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flatronw193

Dziwny okres

Polecane posty

Hej dziewczyny! Mam dziwny problem. Otóż mam 19 lat od soboty mam dziwny okres choć być tego tak nie nazwała, ponieważ w sobote popołudniu miałam dość obfite krwawienie i gdy tylko wymieniłam podpaskę do niedzieli do godziny 12 było czysto i potem znów obfite krwawienie i sucho. Dziś tak samo, po powrocie do domu podpaska cała w krwi i do teraz sucho nic. Okres powinnam dostać w niedziele wspomnę, że mam nie regularne cykle. Z chłopakiem współżyłam w zeszły weekend i w ten piątek. zabezpieczaliśmy się prezerwatywą nie pękła ani nic po za tym stosunek przerywany, ponieważ nie kończył we mnie. Czy to może być objaw ciąży? Miałyście podobnie?

Gość gość
Ja kilka razy miałam taki okres, nadal mi sie czasem zdarza. Miesiączka w ciąży to nie miesiączka tylko krwawienie, zdarza się bardzo rzadko i jest bardzo skąpe. Jajeczko zagniezdza się w endometrium a miesiączka to zluszczone endometrium. Razem z tym endometrium musialabys wydalić zagniezdzone jajeczko. "Miesiączka" w ciąży to nie miesiączka tylko krwawienie, które kobiety mylą z okresem. Twój przypadek jest normalny, czasem się tak zdarza ze zluszcza się raz mocniej, później kilka godzin nic na zewnątrz nie ma a potem znów. Tak jak mówisz miałaś silne krwawienie i nie było możliwości zaplodnienia więc to okres. Taki czasem bywa więc się nie denerwuj bo tylko zdrowie stracisz.