Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wkurza was ta reklama Tulleo

Polecane posty

Gość gość

że już od małego dziecka wbijają nam do głów, żeby truć małe dzieci środkami nasennymi ?

Gość gość
w*****a i to na maksa. syropek na sen, syropek na jedzenie, syropek na sranie.

Gość gość
Dokladnie. Tylko faszerowac dzieci lekami.

Gość gość
Mnie bardziej wkurza misiu który pierdzi na choinke i wychodzi z panią na pięterko klepiąc ją po pupie,stawianie żagla i rozpalanie konara oraz pani która pyta się czy lubimy sex bo jej x prezerwatywa zapewnia jej zupełnie nowe doznania.I to właśnie te reklamy puszczane w czasie przerw między bajkami dla dzieci.Może drogie mamy pora najpierw zainteresować się tym problemem a nie jakimiś lekami?

Gość gość
a mnie denerwuje reklama tych lizaków na chrypkę i innych lekarstw w postaci lizaków :O później się dzieciom zatrze granica między tym co jest lekarstwem a co nie

Gość gość
no tymi lizakami to rzeczywiście może tak być.. ale reklama mnie nie drażni, bardziej chyba ta z tym by niejadek zjadł obiadek..... a swoją drogą słyszałam, że tulleo to po prostu jest błyskawicznie sprzedawane z aptek, wiele osób ponoć to kupuje, chociaż to starcza, jak ktoś wyliczył na zaledwie 3-4 noce.. wkurza mnie reklama lidla, tydzień azjatycki.. no co za muzyka okropna.. wrrr

Gość gość
A mnie wkurza reklama playa z tą blond pipą,a teraz jeszcze mucha i wojewódzki doyebali do pieca

Gość gość
Ja nie znoszę reklam właśnie płonących konarów itp. Albo "on potrzebuje prostownika, a ja prostamolu..." Nosz kurrr......:-D

Gość gość
ja nienawidzę reklamy Media Expert - to "włączamy niskie ceny" doprowadza mnie do szału!, Smartdom - "a to można, a tamto można, a sramto...", Energa - "wystarczy zadzwonić i zaoszczędzić", Komfort z tymi dywanami - "ciach, ciach, ciach", Pomysł na kurczaka w sosie serowym - ta dziewczynka, która się tak oblizuje, jak głupia - strasznie sztucznie to robi, Travisto - "masz gazy..." i te wszystkie środki na odchudzanie - te wszystkie baby, które nienaturalnie się wyginają, żeby pokazać jakie są grube, choć wcale nie są.

Gość gość
Tulleo przebija wszystko, a potem głupsze matki będą tym świństwem faszerować dzieci. Moja teściowa już mi mówiła, że trzeba to kupić i podać, będzie lepiej spać :)

Gość gość
ojej syrop świństwo ale szczepionka to już cudowny eliksir życia i tylko idiotki nie szczepią

Gość gość
Wkurzaja mnie wszystkie w\w.zwlaszcza,,konar nie chce zaplonac,,noz k*********a

Gość gość
mnie denerwują reklamy plusa z tym misiem oraz wszelkie reklamy podpasek i tamponow.

Gość gość
Gość wyżej ma racje, piszecie o syropach jakie to nie pchanie świństwa w dzieci a w innym temacie hejtujecie na nieszczepiące bo przecież szczepionki są w 100% skutecznie i naturalne.

Gość gość
jak kogoś wkurza w miarę normalna reklama media expert to chyba nie widzial reklamy lekow na grzybice pochwy. polecam obejrzec szczegolnie przy niedzielnym obiedzie

Gość gość
Temat o reklamach,a jak zwykle wpierdaczacie sie z ta dyskusja o szczepionkach. Wieczne walkowanie tego jest meczace. Mnie irytuja wszystkie reklamy lekow. Potem zdziwienie,ze Polacy to lekomani. Najbardziej irytuja mnie reklamy wlasnie Tulleo i tej baby co mowi,ze nie ma czasu isc po recepte. No taaak. Lepiej sie nacpac lekow z apteki niz zrobic badania... Aaa i jeszcze ta reklama z ksiedzempo koledzie. Jak ta baba wybucha smiechem na koncu jak nienormalna...

Gość gość
podziwiam was, że tyle reklam kodujecie w tych pustych łepetynach, ja się wyłączam podczas pasma tego gooowna

Gość gość
reklam o różnorodnej treści niekoniecznie fajnej to jedna sprawa choć tu przyznam że niektóre to szaleństwo ale problem to w jakim czasie są emitowane film w piątek dla dzieci a tu reklamy trwające 15 min i 2 x konar , podpaski , tampony, gazy, media .... Reklama filmu i znów reklamy o sraniu , spaniu, prezerwatywach itd no ludzie a potem dziecko zdziwione to samo rano w radiu w samochodzie o konarach ;O nie koniecznie chce by mój syn jadąc do szkoły słuchał o bodźcach

Gość gość
ALBO REKLAMY O GRZYBICY POCHWY :O

Gość gość
Mnie jeszcze drażni reklama " na bol, na bol, na boool różnego pochodzeeeeniaaass. Meeetaafeeen!":-D I ta zboczona morda gościa z tej reklamy. Wrrrr.

Gość gość
Albo te kaszlace plastelinowe ludziki -w pociagu lub ten z suplem na nosie. Swoja droga ten nos wyglada jak kut\as.

Gość gość
zgadzam si,ę nos jak penis i to każdy ma takie skojarzenie

Gość gość
dobrze,że ludzik najpierw ma katar,bo zanim zacznie kaszleć naciskam przycisk w pilocie żeby się nie porzygać

Gość gość
reklamy suplementów diety ...masakra tabelki na oczy tabelki na sranie tabletko na dobra pamieć tabletki na mocne kości tabletki na odwodnienie tabletki na zakwaszenie organizmu tabletki na trawienie laktozy nozzz kkkurr.... dlaczego nikt tego nie kontroluje ?

Gość gość
Reklama platkow kukurydzianych ktore TERAZ sa bez glutenu.

Gość Sierotka ma Rysia
90% reklam w radiu to suplementy diety (nikomu nie potrzebne), środki na hemoroidy, problemy z erekcją i infekcje intymne. A moje dziecko tak słucha i pyta "mamo, a co to jest elekcja?" Porzygać się można.

Gość gość
a potem zdziwienie że dzieci tak wcześniej zaczynają współżycie szybcej dorastają

Gość gość
ja mam kolegę, który od 15 roku życia bierze psychotropy, nasenne, przeciwlękowe, przeciwdepresyjne, miał epizod z dopalaczami, i teraz on ma 25 lat i jest totalnie niezdolny do życia w społeczeństwie, nie pracuje, na utrzymaniu matki, nie zaśnie bez leku nasennego, bo jest uzależniony; masakra co ten syf robi z ludźmi. A psychiatrzy to przepisują i tylko niszczą człowiekowi zdrowie.

Ale się uśmiałam :) A gość z 9:25 jakby czytał w moich myślach :)

Gość gość
Swoją drogą dzisiaj w Media Ex będą wyprzedaże od 19 na stronce. Słyszeliście coś, co może być?