Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kupujecie facetom w prezencie bokserki ? To beznadziejny prezent

Polecane posty

Gość gość

1 nie kazdy nosi bokserki, bo nie są zbyt wygodne, zaciągają sie na nogach, 'zwijają', goraco w nich, nie lubie, fatalne do sportu 2 najczesciej kupujecie badziewne z marketu, jakiejs sieciówki, pare prań i szmata 3 najczesciej z kretyńskimi obrazkami, nadrukami, wzorkami, serio wam sie to podoba bo dla mnie to wiocha i tandeta, wole chodzic bez majtek niz w takim gownie Jak wy byscie sie czuly gdyby facet kupil wam stringi za 10zł w neonowym kolorze z siateczki :D

Gość gość
Nie kupiłabym, ale myślę,że kobiety chcą zobaczyć faceta w tych bokserkach dlatego kupują.

Gość gość
kupie Ci bokserki, chcesz?

Gość gość
bo maja zayebiste napisy a na stringach nie ma na to miejsca :classic_cool:

Gość gość
bo można potem z nich je ściągnąć

Gość gość
Moj facet mysli podobnie jak ty. Ja nigdy facetowi nie kupiłam żadnych bokserek, ale mysle ze wiekszosc dziewczyn nie ma w ogole gustu, nie mają pomyslu na fajny prezent, kupują to co wszyscy.

nigdy w życiu nie kupowałam facetowi bokserek ani żadnych innych majtek. może dziewczyna autora chce mu dać do zrozumienia, żeby częściej zmieniał/prał swoje gacie :D

Gość gość
Panowie, moze Wasze dziewczyny maja dosyć tych powyciąganych, spranych szarych gaci? Hm?

Gość gość
"gacie po tacie" i do tego skarpetki, ale mina króla;) oto Wasza codzienność, panowie :D niestety. Nie dziwcie sie, wiec ze na widok oryginalnych bokserek Wasze kobietki juz w myślach Was w nich widzą. Sami zadbajcie o ten element garderoby, to może unikniecie niefortunnego prezentu.

Gość gość
Najlepsza jest damska bielizna dla faceta. Ja kupuję, ubieram, a on ma radochę. Przy okazji sama sobie robię prezent. :D Kupiłam w tym roku bardzo fajną bieliznę erotyczną na dyskrecja pl i będzie szał. :)

Gość gość
szal ciao i uprzezy? :classic_cool:

Gość gość
Dobra tam, lepsze bokserki niż maskotka. Na raz, a się przydadzą jak wszystkie inne gatki w praniu.

Gość gość
ja dziergam swojemu bokserki na drutach i zawsze jest zadowolony :classic_cool:

Gość gość
ja swojemu kupiłam bokserki w intimissimi, kilka par, bo nie mogłam już patrzeć na te jego najtańsze, paskudne gacie :o

Gość Taaks

Drogie kobiety , jeśli chcecie aby wasz mężczyzna miał super bieliznę , zamówcie na stronie masculo.pl lub meskiegacie.pl. będzie wyglądał super , seksownie , bielizna będzie dopasowana, będzie podkreślała jego figurę i walory , nie żałujcie na nią pieniędzy , nie pożałujecie , a Wasz facet będzie w 100% zadowolony!!