Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzukamMojegoM

mieszkanie w Warszawie

Polecane posty

Gość SzukamMojegoM

Szukam mieszkania w Warszawie. Koniecznie po prawej stronie Wisły. Najlepiej z rynku pierwotnego. Najlepiej blisko przystanków komunikacji miejskiej, jakieś przedszkole i market w niedalekiej okolicy mile widziany. Ktoś coś?

Gość gość
a ja mojej nagrody za pomysly racjonalizatorskie kto?cos?

Gość gość
Zacznij przeglądać ogłoszenia w internecie, ja swoje znalazłam poprzez tę stronę http://nieruchomosci.znajdzto.pl/ Albo polecam też wizytę na Targach Mieszkaniowych, wtedy wszyscy deweloperzy są w jednym miejscu i jednego dnia jesteś w stanie przejrzeć sporą część ofert na rynku :) I dlaczego rynek pierwotny, na wtornym też można znaleźć względnie nowe mieszkania w atrakcyjnych cenach

Gość gość
rozważałam opcję kupna mieszkania z rynku wtórnego, ale wolałabym jednak pierwotny. Chociaż w tym wypadku obawiam się z kolei problemów z deweloperem, dlatego chcę podpytać o to czy ktoś obecnie kupuje lub kupił mieszkanie z rynku pierwotnego w tej okolicy. Co sądzicie o Parku Leśnym i tej nowej inwestycji przy Łodygowej?

Gość Kasin
Mieszkań na rynku pierwotnym jest bardzo dużo, sama kupiłam mieszkanie właśnie od dewelopera. Zobacz na infodeweloper.pl znajduje się tam bardzo dużo nowych inwestycji, które budują się w mieście. Ja wybrałam Mokotów i jestem bardzo zadowolona.

Gość AnnaAnisa
Na pewno jedną z inwestycji, którą na 100% warto się zainteresować jest Dźwigowa Park na warszawskich Włochach. Kameralne osiedle, rzeczywiście bardzo fajnie zaprojektowane. Blisko wszędzie, można bez problemu podróżować po całej stolicy. No i rzecz niebagatelna, cena jest normalna dla przeciętnego Kowalskiego

Gość gość
a coś w wilanowie?

Gość yulca
Prawa strona Wisły, a może po prostu coś nad Wisłą? Na Solcu są super apartamenty http://www.apartamentyprzywisle.pl/ luksusowe. Nie dość że lokalizacja świetna to wykończenie budynku i usługi dla mieszkańców takie że w zwykłych blokach możesz o nich tylko pomarzyć

Gość gość
Jeżeli poszukujecie dobrych mieszkań w wysokim standardzie na terenie Warszawy to polecam wam zajrzeć na stronę http://terracasa.pl/ Jest to strona dewelopera, który posiada sporo ciekawych ofert mieszkaniowych na terenie Warszawy.

Gość gość
Ja, szukając idealnego mieszkania w Warszawie, znalazłam się na stronie pośrednika http://www.kuznianieruchomosci.pl Dzięki temu miejscu, kupiłam swoje niemal wymarzone mieszkanie. Świetna wyszukiwarka. Warto tam trafić!

Gość zuperina
hej hej! ja Wam mogę polecić mojego pośrednika Eugeniusza Jaworskiego, naprawdę świetny fachowiec. Też szukałam właśnie jakiegoś fajnego mieszkania w dobrej okolicy i szybciutko udało się je znaleźć w Wilanowie bardzo blisko mojej pracy z czego jestem mega zadowolona :D i nawet cenowo wyszło dobrze, mniej niż się spodziewałam :) zostawię wam telefon do niego 603 195 624

Gość Lomi22
Włochy są bardzo fajną dzielnicą. Polecam. Bardzo mi się podoba osiedle Dźwigowa Park. Teraz właśnie jesteśmy umówieni z mężem z tym deweloperem. Podoba nam się okolica, tu mamy blisko do pracy i sporo znajomych, więc lokalizacja wydaje się idealna

Gość gość
Długo sama szukałam odpowiedniego mieszkania i też poprosiłam o pomoc Panią Joannę z Lebiedź Nieruchomości, zna się na tym na pewno lepiej ode mnie a zna ten rynek i łatwiej jej znaleźć takie które będzie spełniało moje warunki

Gość gość Izka
Nawet kupując nowe mieszkanie od developera, to warto żeby przy odbiorze był ktoś, kto się zna w tym temacie. Nam pomagał przedstawicel firmy per modum, która zarządza wieloma wspólnotami w Warszawie. Fachowiec to fachowiec, zawsze więcej widzi. Po niedługim czasie zaczęli zarządzać też i naszą wspólnotą.

Jak po prawej to na moim osiedlu budują kolejny etap, sprawdź sobie inwestycje neptun, jestem calkiem milym sąsiadem :)

Gość gość
Jeśli mieszkanie w Warszawie to tylko z rynku pierwotnego. Jestem dużą fanką tego rozwiązania, a o plusach, które ze sobą niesie mogłabym pisać godzinami

Gość gość
Jeśli mieszkanie w Warszawie to tylko z rynku pierwotnego. Jestem dużą fanką tego rozwiązania, a o plusach, które ze sobą niesie mogłabym pisać godzinami

Gość gość
Jeśli mieszkanie w Warszawie to tylko z rynku pierwotnego. Jestem dużą fanką tego rozwiązania, a o plusach, które ze sobą niesie mogłabym pisać godzinami :) tak w skrócie jest to pewna inwestycja, nie ma obaw, że pojawią się po zakupie jakieś uwagi i poprzedni właściciel nie będzie sobie nic z tego robił. Jak kupujemy od dewelopera możemy mieć z nim kontakt w razie uwag nawet po oddaniu mieszkania. Mogę polecić zaufanego dewelopera – Home Invest. Kupiłam od nich mieszkanie w zeszłym roku i to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć na tamtą chwilę.

Gość gość
To prawda, też zależy mi na nowym mieszkaniu ale z drugiej strony nie chcę go wykańczać we własnym zakresie, szukać ekip, potem ich pilnować itp, wolałabym kupić już gotowe z wykończeniem jakie wybiorę tak jak to jest u atala

Moje wymarzone mieszkanko znalazłam z pomocą biura Krupa Nieruchomości – pomogli mi w wyszukaniu najlepszej opcji i dopełnieniu formalności.