Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarowka2015

okropny ból piersi w ciąży

Polecane posty

Gość ciężarowka2015

Hej jak wy znosicie ból piersi na początku ciaży bo ja wytrzymac nie mogle szczegulnie wieczorem przy sciagniu stanika mam wrazenie ze mi zaraz eksploduja w ciagu dnia jest jeszcze znosny ale wieczorem masakra :-( do kiedy was bolaly piersi ja jestem w 6 tyg ciazy

Gość gość
Jestem w 17tc i bola nadal. Raz lzej raz tak mocno jak na poczatku, ale nadal bola. Ale zwykle przestaja bolec w 4 mc. Mnie chyba juz do konca nie przestana.

Gość cieżarówka2015
Mam nadzieje ze przestna mnie bolec w ciagu dnia jest ok przy sciagniu stanika maskara co wieczor sie na to szykuje

Gość gość
ja najgorszy bol mialam pod koniec 4 poczatek 5 miesiaca. Potem bylo juz lepiej.

Gość ciężarówka2015
a wy też tak macie że w ciągu dnia jest ok a wieczorem przy ściągnięciu stanika masakra i dziś pierwszy raz zrobiło mi sie niedobrze od owsianki :)

Gość gość
Mnie potwornie bolały do jakiegoś 19 tygodnia, ale ból był nie do zniesienia, schodząc z góry w domu, musiałam podtrzymywać je na schodach, wieczorem jak uwalniałam je ze stanika, myślałam, że są z ołowiu, a na noc zakładałam sportowy stanik bez fiszbin i było ok. Teraz odczuwam tkliwość, ale to jest w porządku:-)

Gość ciężarówka2015
to ja dzięki bogu tak nie mam jak ty a też mam schody w mieszkaniu :) jak je dotknę w ciągu dnia t czuje lekki ból a jak śpię na boku to jest masakra musze też kupic tak stanik :)

Gość gość
ja jak bylam w ciazy i zaraz po to spałam w staniku sportowym. dużo mniej bolą.

Gość cieżarówka2015
Ale ty jaki rozmaliar bralas ja chyba wezme sobe troche wiekszy

Gość gość
Ja kupowałam rozmiar dopasowany, taki jak powinien być. O piersi trzeba dbać:-). Potem zmieniłam na rozmiar większy. Kupowałam w tk max i kosztowały coś koło 50 zł, więc wydatek żaden.

Gość ciężarówka2015
to ja w czwartek kupie sobie oby byl u mnie tk max a mam pytano długo bolał cię brzuch podobnie jak na @ bo mnie jeszcze tak boli nie mocno ale jednak cos takm kuje