Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abstraktyk

Murzynek Bambo... wersja erotyczna

Polecane posty

Gość abstraktyk

abstraktyk dziś [13:54] Murzynek Bambo w Afryce mieszka Ru/cha mnie często ten nasz koleżka. Uczy się pilnie całe wieczory, jak ze mną uskuteczniać amory. A gdy zmęczony z roboty wraca Wsadza mi w tyłek - to jego praca. Ja mu powiadam: "Napij się spermy!", a on ucieka se gdzieś, niewierny...

Gość gość
przestań atakować,najukochańszego faceta pod słońcem.Jesteś idiotą Tomasz i tyle ci powiem...myślisz tylko chujem,a on wręcz przeciwnie..on myśli sercem i głową ale ty tego nie rozumiesz bo to jest dla ciebie za trudne do zrozumienia.Wracaj Tomek do piaskownicy.!

Gość gość
Murzynek Bambo w Polsce mieszka Czarną ma pałę ten mój koleżka. Posuwa mnie ostro w każde poranki Lubię spermę z murzyńskiej pałki. A gdy do domu z pracy wraca Psoci , figluje - na stole mnie obraca. Aż głośno krzyczę: Bambo łobuzie! A Bambo pakuje mi penisa w buzie. Wciąż mu powiadam: Ubierz kondona, Lecz on ma za dużego na to pytona. Wciąż mu powiadam:Nie chcę anala, Twoja czarna pała mi tyłek rozwala. Lecz kocham jego twardego penisa Wasza opinia mi totalnie zwisa. Tylko Bambo czarny i wesoły Zadowoli wszystkie Polskie żony. I to jest erotyka:)

Gość gość
a Tobie nie staje?

Gość gość
gorzej, jemu staje tylko i tylko wtedy, jak mu kto wstawi ogóra w tyłek

Gość gość
Kolejna prowokacja