Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeterianki idą na L4 w 2 tyg ciąży

Polecane posty

Gość gość

szok. Rokordzistka. Cud że u ginekologa ze spermą w pipie już nie siedziała

Gość gość
Może maść na ból d**y sobie kup?

Gość gość
one już niedługo będą szły z ospermionymi pipami po test ciązowy:-o

Gość gość
fujjj jestescie obrzydliwe

Gość gość
żenada...

Gość gość
głupie idiotki a potem zdiwioen że ZUS uchyla chorobowe. Swoją drogą szybko by się takim ginekologiem ZUS zainteresował co to l4 w 2 tyg ciąży wystawia:D:D

Gość gość
dokładnie. Ale że im nie wstyd...:-o. Oszustki.

Gość gość
dziecku się nudzi w ferie, a swoją drogą musisz się douczyć, bo pomiędzy 6 a 8 tygodniem zdarza się najwięcej poronień. Rozumiem, że dla ciebie dzieciaku 2 tc to 6tc bo liczy się od dnia ostatniej miesiączki, więc doliczasz 4 tygodnie. W drugim tygodniu po okresie są dni płodne, więc co najwyżej możesz wpaść małolacie :P ale żaden ginekolog nic nie potwierdzi, jak tu piszesz, więc sobie daruj. W 6-7 tc najczęściej zdarzają się krwiaki (łożysko się może odkeljać) dlatego lekarze dają L4 bo wtedy bezwględnie trzeba leżeć, żadne leki tutaj nie pomogą, wiem z doświadczenia? coś jeszcze małolacie?

Gość gość
życia nie znacie :P zapraszam na temat pokrewny o tym, ze kobiet sa naciskanie na zwolnienie "byłam na zwolnieniu w ciąży choć go nie potrzebowałam" nie wszystkie to złodziejki. Zapraszam was bezrobotne malkontentki to prawdziwego życia.

Gość gość
yhyyyyyyyyy, na takie coś nie daje się l4 bo jeśli kobieta poroni to jest to poronienie samoistne. Jeśli kobieta nie donosi ciąży do 10 tyg znaczy że płód był za słaby dochtórko:D

Gość gość
Dlaczego od razu "złodziejki"? Płacę podatki, składki itd. I to niemałe. Poszłam na L4 w 4tc. Miałam plamienia i to nie raz. Jeśli wszystko byłoby ok,to też mimo wszystko pewnie i tak poszłabym na zwolnienie. Jak ktoś tu już napisał : kupcie sobie maść na ból d**y.

Gość gość
tylko w Pl chore na ciąże:D:D:D. Cieszcie się zl$ przyszłe niewolniczki i utrzymanki własnych mężów

Gość gość
gość dziś byłam na tym temacie i faktycznie masz rację nie twoja wina, rozumiem, ze każdy chce żyć, a czasy ciężkie ale my tu nie mówimy o takich przypadkach tylko o kłamczuchach ja jak najbardziej rozumiem, że schowałaś dumę do kieszeni i buzia na kłódkę :)

Gość gość
ja p/i/e/r/d/o/l/e żal wam d**e ściska z tego powodu?! to zrobcie to samo!! weźcie się zajmijcie robotą co niektóre bo na prawde od tego siedzenia na kafe wam się w d****h przewraca! żenada ! matki polki za piątke się znalazły

Gość gość
wiesz mam większe ambicje jak 5 bachorów w domu :D

Gość gość
Panstwo laski nie robi, ze bedzie placic takiej mamusce. Co mnie wk... to utrzymywanie mordercow w wiezieniach po 20lat :/

Gość gość
tobie to na pewno"laske" robi:D:D

Gość gość
Nie mam polskich znakow baranie :P

Gość gość
a ja na ten du/poscisk wam powiem, że założyłam sobie firmę specjalnie pod ciążę buahahahahaha, kasa leci, ja się obijam i co mi zrobicie? mozecie mi jedynie pogrozić, że się wyda, że w końcu sie za mnie wezmą bla bla blaaaa..... hahahahaha juz tak trzeci raz zrobiłam i dobrze mi z tym :D Nic mi po waszych obelgach. Łapcie mnie teraz!!! hahahaha

Gość gość
A ja Ci nie zazdroszcze, jak kombinujesz to dobrze robisz ;)

Gość gość
14:55 wiadac ze zal ci duspko sciska :P

Gość gość
A ja do 8 miesiąca w każdej ciąży pracowałam.... w przedszkolu, mam 18 dwulatkow ;-) bo mi zależy na pracy a właściwie na powrocie do niej po macierzyńskim.... z jednej strony uważam ze to przegięcie wykorzystywać L4, ale są przypadki szczególnie w pierwszym trymestrze że ciąża jest zagrożona lub po prostu kobita się czuje tak fatalnie że nie jest w stanie pracować.... Nudności i wymioty senność.... To tak jak by mieć 2 miesiące rotawirusa..... czasami gdy mam tego dosyć ( dzieci są nie do zniesienia) myślę sobie ze może uciec na te l4, ale potem myślę że szkoda mi ich, takiej nagłej zmiany ( nowa ciocia) moje kaczuszki by się zaplakaly ;-(..