Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że stare prawiczki i inni kawalerzy powinni płacić bykowe

Polecane posty

Gość gość
09:35 - nic z siebie?! jełopie!!! powinieneś być wdzięczny, że 1) możesz ich widokiem swoje oczy nacieszyć 2) ich dzieci będą kiedyś robiły na twoją emeryturę!!!

Gość gość
"a teraz czepiacie się, że jest samodzielny" stary prawik samodzielny buahaha dobre...

Gość gość
przeciez powszechnie wiadomo ze najwiecej bekartow ma patologia samce omega debile i nieudacznicy elita albo nie ma dzieci albo 1 dziecko debile maja kilka bachorow na ktore ich nie stac i zadaja zeby elita finansowala ich slabe geny ktore powinny wyginac

Gość gość
gość dziś Myślisz, że jak mężczyzna nie zamoczył to jest niesamodzielny?! To znaczy, nawet Ci co uprawiali seks są niesamodzielni. Jesteś kolejną kretynką, która próbuje swoimi agresywnymi zaczepkami na męską godność i honor zdobyć coś dla siebie. Sama się utrzymuj i swoje dzieci, które masz bo się puszczasz. Żaden mężczyzna nie będzie Cię utrzymywał ani żonaty, ani zajęty , ani kawaler a tym bardziej prawiczek! Mężczyzna żyjący bez kobiety sam ogarnia dom, zakupy, posiłki, życie. A jeśli myślisz, że tzn, prawiczki z kafe to na 100% ludzie? mężczyźni? prawiczki? To jesteś jeszcze większą kretynką. Tobie przydało by się raczej leczenie a może odwala Ci bo już żaden facet nawet na Ciebie splunąć nie chce.

Gość gość
mieszkacie z mamusiami. taka prawda. a jak jakiś was zarabia, to i tak nie umie gospodarować pieniędzmi, bo siedzi u mamusi na garnuszku. gdybyście płacili byłoby bardziej sprawiedliwe. chociaż za to, że musimy patrzeć na wasze brzydkie mordy i nam dzieci straszycie buehehe

Gość gość
ona razem ze swoim samcem omega i bekartami gniezdzi sie w socjalnym na 15m internet ma z mopsu i opowiada ze osoby ktore by ja kupily razem z calym tym tabunem cyganskim i ktorych IQ jest wyzsze niz suma IQ jej calej rodzinki to nizszy sort i powinien sie skladac na te jej silne geny :classic_cool:

Gość gość
09:50 - Nieprawda. ojcami biologicznymi zazwyczaj są faceci duzi/silni/przystojni/ pewni siebie. bezdzietne są męskie c**y siedzące na forum. prawiki/lenie/wieczni studenci

Gość gość
no to przeciez wlasnie o tym pisze ze patologia i troglodyci czyli najgorszy sort i niziny spoleczne maja najwiecej bekartow jak widac swoj na swego trafil i zapewne masz gromadke z takim :classic_cool:

Gość gość
sfrustrowane puszczalskie chcą kasy od prawiczków :P Wbij to sobie do swojej luźnej pochwy, że żaden mężczyzna nie będzie cię i twoich dzieci utrzymywał! To wy sobie nie radzicie w życiu i to wy mieszkacie z mamusiami, które zajmują się dzieciakami i wami. Mężczyźni kawalerowie i single żyją samodzielnie na własny koszt. I Nic tobie i innym niedorozwiniętym kobietom do męskich portfeli. Jak mężczyzna chce to może przepieprzyć SWOJE pieniądze nawet na d***** to JEGO pieniądze i JEGO decyzje.

Gość gość
mój mężczyzna waży 120 kilo i ma 44 cm w bicepsie, zarabia ponad 3 tys. i ty go nazywasz niższym sortem ci/po?

Gość gość
gość dziś mój mężczyzna waży 120 kilo i ma 44 cm w bicepsie, zarabia ponad 3 tys. i ty go nazywasz niższym sortem ci/po? x Ona czepia się każdego, od którego nie może brać kasy :P

Gość gość
nie ma sie co dziwic ze sa sfrustrowane skoro siedza ze swoimi buraczanymi "silnymi" troglodytami ktorych rozwoj intelektualny pozwala jedynie na wyjecie i wsadzenie zadnych perspektyw ani niczego tylko liczenie miedziakow przy kasie w lidlu czy na tetre starczy najezdzaja na singli bo by chcialy miec takiego pewnie nie jeden je kopnal w doope goowno dostaniecie a nie pieniadze wasze niedoczekanie :classic_cool:

Gość gość
hahahahahahahahaha od razu widac ze pochodzisz z patologii i nizin spolecznych pewnie cegly nosi na budowie ze mu biceps urosl i zarabia tak marnie :D ale fakt nazarcie sie i zrobienie bicka dla patologii to nie lada wyczyn i jedyne osiagniecie zyciowe jeszcze wyjecie i wsadzenie TAK w swiecie cywilizowanym to sie nazywa odpad najnizszego sortu ty jak widac obok swiata cywilizowanego ludzi na poziomie i najwyzszego sortu nawet nie stalas

Gość gość
10:52 - a ty ile zarabiasz prawiczku? ja zarabiam ponad 2 tys, łącznie mamy około 6, i na nic nam nie brakuje. mojego mężczyzne nazywasz omegą?! mój mężczyzna by ci zęby powybijał, jak obił jednego prawika, który siedział na przeciwko nas i gapił się na mnie, kiedy karmiłam synka. jak za pierwszym razem dostał z liścia, aż krwią zabryzgał chodnik

Gość gość
Cześć słabsza genetycznie znowuż się udzielasz na forum Wyzywanie prawiczków nic niema Ps.ona tu już pisała pod innymi nazwami

Gość gość
Nie denerwuj się bo ci dupka urośnie jeszcze bardziej

Gość gość

Gość gość
na emeryturę zarabiam sam, ja robie teraz na czyjas tak pozniej ktos na moja, jest po rowno, a podatku z bykowego i tak nie dostana glupie p***y tylko panstwo to wezmie

Gość gość
Nie

Gość gość
Ja mogę co najwyżej, w ramach pobudzenia gospodarki, wydać część wypłaty na d*****.

Gość gość
Wszedłem na to forum przypadkiem i.... Boże, ile jadu. To są wypowiedzi dorosłych ludzi? Może wprowadzimy podatek od zawiści?

Gość Administracja serwisu
Wpis użytkownika ''gość'' z wczoraj został namierzony poprzez ustalenie adresu IP. Zostanie wykorzystany jako materiał dowodowy w sprawie popełnia przestępstwa. Wszelkie treści trafią do odpowiednich organów ścigania w związku z toczącą się sprawą karną.

Gość gość84
Własność jest nadrzędna wartością. Jeśli ktoś coś uczciwie wypracował to jest to Jego i tyle jego. I ma prawo robić z tym co chce.

Gość gość
przeciez ten jad to pluja samotne mamusie ktore daly d**y jakiemus dresowi z dyskoteki a teraz wyciagaja reke po pieniadze do uczciwie zarabiajacych ludzi bez zobowiazan bo maja lepiej niz one, a do roboty i tyle

Gość gość
Uppp

Gość gość
samotne matki wyciagajace reke po hajs powinno zamykac sie w obozach pracy

Gość gość
up

Gość gość
Up