Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WonderGirl

Mój chłopak zachowuje się jak dziecko

Polecane posty

Gość WonderGirl

Od pół roku mam chłopaka, oboje w tym roku skończymy 18lat, jednakże on zachowuje się gorzej niż niejeden 13latek. Gra w gry, ogląda japońskie bajeczki i śmieszy go dosłownie wszystko. Zawsze gdy do niego przychodzę, to gramy na konsoli... Robi mi również często zdjęcia, które nazywa "seriami", np. "seria zdjęć- czekajac na całusa". W dodatku, przy znajomych zachowuje się zupełnie inaczej niż przy mnie, bardziej "dojrzale". Miałyście kiedyś styczność z takimi kolesiami?

Gość gość
kup mu pilkarzyki albo inna gre dla dzieci :classic_cool:

Gość gość
Hej, ja mam 20 lat i niestety miałam nie tyle styczność, ale byłam z takim chłopakiem. Możesz mnie nie posłuchać, ale wiem, że to ma sens. Nie mówię, że wszyscy chłopacy tacy są, ale większość dojrzewa o wiele później, niż dziewczyny. Ja byłam w związku 3 lata z takim chłopakiem. Poznałam Go jak miałam 16 lat, On był starszy o 3 lata, wtedy byliśmy na tym samym poziomie. No i gdy miałam 18 zaczęłam dojrzewać psychicznie i potrzebowałam czegoś innego, dojrzalszego w związku, a On nie potrafił się zmienić. No i takim oto sposobem, zostawiłam Go i Tobie radzę to samo. Ale oczywiście nie od razu. Najpierw z Nim porozmawiaj i powiedz, co czujesz. Ale szanse, że dorośnie w kilka miesięcy są znikome. Tu raczej potrzebne są lata. Teraz jestem szczęsliwa z 26letnim mężczyzną i czuję, że mam mężczyznę przy sobie, a nie dziecko.

Gość gość
Tez mam 18. Byłam z jednym 22 latkiem i też się tak zachowywał dno... teraz jestem z 27latkiem i przy nim czuję się kobietą, a nie koleżanką do grania na konsoli :)

Gość gość
Też tak mam. Teraz mój 42 latek zabiera mnie na moja osiemnastkę na Ibizę! Prawdziwy męszczyzna!

Gość gość
"Gra w gry, ogląda japońskie bajeczki i śmieszy go dosłownie wszystko" to znaczy, że to równy gość, luzak,m podchodzi gładko do życia i cieszy się każdą chwilą ale zawsze możesz go wymienić na znerwicowanego prawiczka z depresją i nerwicą

Gość gość
wez mu laske do ust moze sie poprawi