Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kamińska: Nie biorąc ślubu solidaryzuję się z osobami homoseksualnymi

Polecane posty

pedał to określenie pejoratywne i dotyczy tylko facetów a nei kobiet, a rozmawiamy o osobach homoseksualnych a nei tylko gejach.

Homoseksualiści udowodnili, że kiedy dostaną palec - chcą całej ręki. Około roku 2000 apelowali, że chcą tylko legalizacji związków. Teraz wyciągają łapy po dzieci... Ludzie, którzy wkładają zerowy wkład w poczęcie i narodzenie tych dzieci... Tacy ludzie dzieci traktują jak zabawkę. Jak psa tofika do towarzystwa... Praktyka pokazała, że związki gejowskie są nietrwałe, co pokazuje, że ci ludzie nie szanują siebie nawzajem to raz. Znalazłem zestaw danych w internecie, co spotykało dzieci w gejowsko-lesbijskich rodzinach to dwa... Przypadki bicia i pedofilii były na porządku dziennym. Gejostwo jest promowane, bo lewica tak chce. Lewica leży u fundamentów UE i w tym jest całe sedno. Założenie UE było koncepcją lewicową....

pedał pochodzi od pederast. Wiadomo, że dorosłego mężczyzny o ukształtowanych preferencjach nie namówisz na homoseksualny stosunek. dlatego pedały często szukają szczęścia wśród młodocianych. Wiem na własnym przykładzie bo nie raz mnie podrywali i zapraszali nad morze tudzież do innych willi kiedy miałem 15- 16 lat. Oczywiście nie skorzystałem aczkolwiek raz mnie jeden tak spił, ze ledwo spiertoliłem. Więc słowo jest adekwatne

poczytaj sobie moje posty wcześniejsze bo "lewica" nic nikomu nie mówi. Chodzi o konkretne projekty które nigdy wcześniej ne były programem żadnej partii politycznej czy ideologii. Takie piertolenie, że coś jest złe bo to lewica jest bez sensu. prawica lewica to wwszystko marionetki. Ci którzy tym kręcą są poza podziałami

Sylwio - Akurat eugenika i sterylizacja byłaby w porządku. Powinno się wspierać ekspansję aryjskich genów, a nie chamickich na przykład . . .

Gość Sylwio
unioą kierują ten sam kartel który wypromowa hitl era. Przez pewien czas po wojnie nawet dość znaczny nazistowcy dygnitarze i ważne szychy w kartelu wprowadzały w życie idee uni europejskiej. Krótko mówiąc stawiasz w opozycji do socjal istów w uni faszy stów, którzy te unie zaprojektowali. Dla nich system jest nie ważny. Ale gol dalej pecyne i sie módl do pacynki hitl era

Juz pomijając to, że formalnie program politryczny nazistów był socjalistyczny. Tyle, że to była jedynie fasada.

"fikuMikuu dziś pedał to określenie pejoratywne i dotyczy tylko facetów a nei kobiet, a rozmawiamy o osobach homoseksualnych a nei tylko gejach." xxx nie to nie jest określenie pejoratywne. Tak samo jak nazywanie dżumy dzumą a nie odmiennym stanem homeostazy. Co do lesbijek to nie ma znaczenia. Wystarczy wykluczyć tylko jedną płeć z procesu i reakcja nie zajdzie. proste? a to oznacza, że prokreacja stanie się usługą. A jakie możliwości w modyfikowaniu genów maja potęzne korporacje to chyba nie musze ci mówić. To całe gadanie o pedałach, lesbach i tolerancji nie ma sensyu bo nie o to tu chodzi. tu chodzi o monopolizacje przez piertolone korporacje kolejnego najistotniejszego zaraz po żywności aspektu ludzkiego życia. żarciem zajmuje sie monsanto. Pewnie teraz zechce zając sie rozmnażaniem.

I ta cała wojna o rzekomą olerancje doprowadzi do totalnego zniewolenia. Tak sie manipuluje ludźmi. Organizują parady na rzecz zrobienia z siebie niewolników. Tyle miałem do powiedzenia w tym temacie i znowu musze zmienić nick:P

acha i jeszcze jedno. Cała europejska klasa polityczna rządząca czy też nie to formalnie acz niejawnie pracownicy korpo, kartelu czy chuj wie jak nazwać to monstrum. Senyszyn i inne mutanty popromienne. Ich rozlicza nie społeczeństwo tylko prezesi i udziałowcy. Jak to zrozumiecie to świat stanie sie prostszy do ogarnięcia

Program gospodarczy nie jest ważny w tym temacie. Ważne, że założenia moralno-obyczajowe były konserwatywne, czyli prawicowe... Nie modlę się do niczyjej pacynki, tylko piszę o faktach. W interesie przyszłych pokoleń jest, aby było forsowane przetrwanie najzdrowszych i najszlachetniejszych genów... Nie widzisz np cyganów? Odpowiada ci, że się mnożą, jak króliki? Turasów w Niemczech, algierczyków we Francji... Przymusowa sterylizacja pewnych grup, byłaby humanitarnym i praktycznym rozwiązaniem wielu problemów...

robisz dokładnie to czego sie po tobie spodziewaja. Jakiekolwiek ustalenia prawne ingerujące w naturalną prokreacje zostaną wykorzystane przeciwko ludzkości. I skończ mi piertolić o jakichś prawicowych wartościach. Korwin to podstawiony człowiek. a jak nie jest podstawiony jakimś cudem to długo nie porządzi nawet jakby wygrał. Nie ma żadnej prawicy i lewicy. to walka wrestlingowa. wszystko jest wyreżyserowane. Człowieku ogarnij sie. Po co ci takie etykietki? etykietke można podpiąc pod wszystko i jutro sie okaże, że twoja kochana prawica sie sprzeniewiewrzyła wartościom. Na co ty liczysz? że posiadający nieskończone zasoby finansowe i możliwości manipulowania ludźmi zostawią coś przypadkowi? nie ważne kogo wybierzesz. Wybierz samodzielne myślenie i odrzuć system polityczny, który jest fasadowy i odwraca uwgę ludzi od tego co sie naprawde dzieje

twoja nienawiść do turasów i innych ciapatych posłuży do zamontowania ci w d***e chipa i przeforsowaniu praw antyterrorystycznych pozwalających więzić i likwidować każdego obywatela bez sądu. Nie gadaj już do mnie bo mi jeżysz fryca swoją naiwnościa. Weź sam sie wysterylizuj pajacu

tłumacze przez dwie strony, że właśnie o to chodzi w tym wszystkim, żeby przejąć kontrolę nad rozmnażaniem a ten mi piertoli o konieczności sterylizowania:O Gratuluje. służysz tej samej sprawie co pedały i lesbijki (bez obrazy)

i powiem ci coś jeszcze. Skinhedzi i czerwone brygady są finansowane z jednego źródła a kierownictwo jest albo bezpośrednio podstawione albo zdemoralizowane wladzą i przekupstwem. Zabili kennedyego, zabili tysiące innych ludzi. Myślisz, że sie boją jakichś łysych gówniarzy albo frajerów z che na koszulkach? Nie boją się bo dla nich pracujecie:D

"Jakiekolwiek ustalenia prawne ingerujące w naturalną prokreacje" Naturalną prokreację? Ty to baranie nazywasz naturalną prokreacją? Spójrz dookoła siebie. Nie widzisz, jakie mają parcie na aryjskie kobiety? I do tego, żeby płodzić skundlone potomstwo... Nie przeszkadza ci to?

przeszkadza mi to, że nie rozumiesz co do ciebie mówię.Niestety pomimo dobrych chęci twój twardogłowizm i skłonność do etyketowania wszystkiego nic nie znaczącymi określeniami czyniż z ciebie mojego wroga bo wspólnika globalnego kapitału mającego interes w oznaczeniu wszytskiego co możliwe swoim kodem paskowym. Nie wiem. Może kiedyś zmądrzejesz? ale wątpie bo póki co nie rozumiesz jakie siły i procesy decydują o twoim i naszym życiu. Nie masz pojęcia. Jesteś ofiarą propagandy, dezinformacji wielopoziomowej i, o ironio, własnego sumienia. Pozdrawiam i życzę szerszej perspektywy. Tak którą prezentujesz nigdy ne była prawdziwa a nawet jeśli to sie zdezaktualizowała jakiś czas temu

jeszcze na koniec dodam, że wędrówka "ciapatych" ludów też jest sfinansowana przez tych samych ludzi, którzy finansują proroków twojego ruchu;) Przemyśl to i zastanów się czy chcesz ginąć w wyreżyserowanej wojnie, na której skorzystają jedynie Pejsy

czujesz? israel od gibraltru po chiny;) Czyż to nie piękna wizja:) Możesz sie czuć dumny bo sie do jej realizacji przyczyniasz