Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arturo35

Pytanie do dziewczyn od 30 do 40 lat

Polecane posty

Gość Arturo35

Hej dziewczyny, słuchajcie czy ktoraś z was jeszcze w obecnych czasach posiada zarośniętą cipkę ? Nie mówię o lesie wszędzie tylko czuprynkę na myszce tak jak miały dziewczyny w latach 70-80 ? Co spotykam dziewczynę to ma wygolone. Dla mnie ładnie utrzymane włoski na cipce są bardzo kobiece. Raz trafiłem na dziewczynę 37 lat i miała cudowne włoski. Jak na filmach retro/vintage. Stawał mi przy niej na baczność bez żadnych wspomagaczy. Jak to u was wygląda w dobie obecnej mody na golenie ?

Gość gość
Z tamtą mogłem bawić się całą noc :) to mnie strasznie kręciło.

Gość gość
owszem bank staropolski i jego wierzyciele

Gość gość
to chyba wstyd jak 35latkowi nie staje?i trzeba mu wspomagaczy sprawdź może kręcą Cie zarośnięci mężczyźni jednak,

Gość gość
Ja tylko trochę podgalam po bokach, reszty nie ruszam. Mój facet go uwielbia :-)

Gość Arturo35
Przecież napisałem, że nie potrzebuję wspomagaczy. Miałem na myśli , że obecnie jak słyszę kumpli czy znajomych to coraz więcej z nich używa bo mają jak mówią aseksualne laski lecące na kasę a do tego każda wygląda tak samo. Oni to wiedzą więc nie mają bodźca aby naturalnie im stawał więc używają wspomagaczy przy takich żonach lecących na kasę. Ja nie muszę i jak napisałem szukam dziewczyn z zarośniętymi i stoi mi całą noc z przerwami oczywiście przy takich co mnie podniecają i na kasę nie lecą ;)

Gość gość
Ja ich rozumiem. Co może normalnemu facetowi stanąć jak wie że laska ma go w d***e, a tylko udaje i jest miła bo jest z nim za kasę ? Najwyżej zegarek :D Jak myślicie dlaczego teraz w sexshopach, czy marketach pełno tych wspomagaczy i nawet w marketach pigułki można już kupić czy na stacji benzynowej. Bo coraz więcej facetów nie że z nimi coś nie tak tylko już wiedzą że laski lecą na kasę, a nie na nich, znika pociąg fizyczny i pożądanie i trzeba się wspomagać. Jak między facetem a kobietą jest prawdziwe uczucie, namiętność to nie potrzeba wspomagaczy.

Gość gość
Mój zawsze powtarza, że chce mieć w łóżku kobietę, a nie dziewczynkę :-) I żadne wspomagacze nie są mu potrzebne, bo wie, że jestem z nim, bo go kocham, a nie jego kasę :-) jest ogień ;-)

Gość gość
Przyznaj się,chcesz ru/chać owłosioną za darmo

Gość gość
Jeśli jesteś mistrzem minetki odpuszczę bobra

Gość gość
Zapuszczę* miało być