Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lisia89

czuje sie okropnie

Polecane posty

witajcie dziewczyny , mam problem . od pewnego czasu spotykałam się z fajnym facetem ,poznalismy sie na imprezie , ale mniejsza o to .. Zaczęliśmy się spotykać , tu kawa , tam pizza .. jednak pozniej doszlo kilkukrotnie do czegos wiecej jak to bywa .. Problem w tym że od pewnego czasu przestał sie odzywać jakieś wyjazdy o których wcześniej wspominał , pozniej jakies choroby,wypadki co niby uniemożliwiło nam spotkanie juz ponad miesiac ,wydawalo mi sie ze to normalny facet ,- chyba .. miałam dużo czasu wiec poszukalam w internecie czegoś na jego temat i MNIE ZAMUROWAŁO .. wychodzi na to że spotykał się z duza iloscia kobiet w dodatku tylko po jedno Cos iskrzylo miedzy nami teraz mi sie wydaje ze po prostu mnie wykorzystał i splawil po "milemu" co myslicie o jego zachowaniu ? jestem zdezorientowana dodam że jestesmy z różnych miast , wiec nie mam mozliwosci sprawdzic tej "chorobo-wypadku"

Gość gość
Jestem facetem i powiem Tobie że musisz uważać z kim sie spotykasz i wstrzymać emocje kawa , pizza i kino to nie wszystko , a koleś widocznie żyje by zaliczać.... Typowy burak ! Jesli masz ochotę "pogadać" pisz na mail : rodman322@wp.pl

Gość gość
Cos iskrzylo miedzy nami x Jak widać tylko u ciebie iskrzyło, a resztę już sobie sama dopowiedziałaś.