Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolega Mayeffsky

jedna za drugą dają się zapłodnić a potem płacz i zgrzytanie zębów

Polecane posty

Gość kolega Mayeffsky

a trzeba było zamiast szlajać się przygodnie uczyć się pilnie i nosić się skromnie

Gość gość
widzisz nie problem dac sie zaplodnic, problem dac s z siebie tyle co MOZESZ stopka: tlumaczenie swiadectw maturalnych na hiszpanski ORAZ portugalski

Gość gość
Zgadzam sie w zupelnosci. Jedna z druga umia tylko nogi rozwalic i dac sie zalac. A facet zrobi i jego dobra wola czy zostanie czy odejdzie i bedzie bulil alimenty, wszak obowiazek spada na matke dziecka. Nooooo ale u mnie na osiedlu to jestem obsypywana dziwnymi spojrzeniami! Wszak mam juz 22 lata i ani grama dziecka! A powinnam przeciez pchac wozek bedac w 6 miesiacu ciazy. A ze nie jestem, pracuje sobie, planuje sie dalej uczyc, jezdze zwiedzam, kupuje sobie ciuchy, kosmetyki, prawko sobie fundnelam wiec jestem ta dziwna. Masakra.

Gość gość
moja droga nie UMIĄ, tylko UMIEJĄ. masz 22 lata, to chociaż winnaś znać polską mowę :P

Gość gość
I właśnie dlatego trzeba wrócić do tzw "podatku bykowego". I tego płaczy wtedy nie będzie i mężczyzn będzie to uczyło odpowiedzialności i solidarności... Myślę, że 30% wystarczy...

Gość gość
A wy tylko potraficie wkładać fiuta?

Gość gość
Jestem za bykowym od starych nieodpowiedzialnych fiutów.