Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem z wlasnym ZDROWIEM pomozcie inne mamy

Polecane posty

Gość gość

hej, od kilku miesiecy meczy mnie jedna dolegliwosc, jestem potora roku po cesarce o ile to ma jakies znaczenie innych operacji niemialam. co jakis czas lapie mnie klujacy bol w klatce piersiowej w dolnej okolicy zeber przy gebszym oddychaniu poprostu tam gdzies bardzo mnie kluje. przechodzi dopiero gdzies po 2 dniach. co to moze byc? mecze sie strasznie wtedy:( bo to strasznie kluje. nawet nie wiem do jakiego lekarza z tym isc. dodam ze kluje po tej stronie co serce ale nizej

Gość gość
watroba?

Gość gość
mnie kluje po lewej stronie, a watroba nie z prawej? dodam ze nadwagi nie mam, waze idealnie, jem tez normalnie

Gość gość
Dlaczego nie pojdziesz do lekarza? Nie sadze by to mialo zwiazek z cc

Gość gość
mnie też boli pod żebrem z lewej strony co jakiś czas,miałam poród sn,może jelita się poprzestawiały czy cóś,też wybieram się do lekarza jak sójka za morze,idź do lekarza i nie schizuj

Gość gość
jak to do jakiego lekarza, do ogólnego, on ewentualnie cie gdzieś skieruje, i tak do kazdego specjalisty jest potrzebne skierowanie z poz. wg mnie twoja dolegliwość nie jest normalna i jeszcze dwa dni kłuje ciągiem??? kobieto na co ty czekasz? na zawał? aż zemdlejesz i karetka cie do szpitala zawiezie?

Gość gość
mnie też boli pod żebrem z lewej strony co jakiś czas,miałam poród sn,może jelita się poprzestawiały x a ty do psychiatry się zapisz! jelita się poprzestawiały :) chyba mózg w twoim przypadku.

Gość gość
Idź do lekarza rodzinnego, a jeśli będzie taka potrzeba to skieruje Cię do innego czy na jakieś badania. Zdrowie mamy tylko jedno, musimy o nie dbać :) moja babcia zawsze powtarzała- lepiej iść do lekarza o jeden raz za dużo, niż jeden raz za późno.

Gość gość
Mnie też tak kuło przy wdechu pod sercem, ale przed urodzeniem dzieci, jeszcze na studiach i w liceum. Poszłam do lekarza i tam popatrzyli ze zdziwieniem. Zrobili EKG, nic nie wyszło. Przeszło, jak przestałam żyć w ciągłym stresie (egzaminy, sprawdziany itp.) i nie wróciło przez prawie 10 lat. Do tej pory zastanawiam się, co to było i czy możliwe były nerwobóle jak mi lekarze sugerowali.

Gość gość
Autorko, ja miałam identyczny ból po cesarce! Straszny ból w okolicy splotu słonecznego - lekarze faszerowali mnie tabletkami przeciwbólowymi, które pogarszały mój stan. Zdesperowana chciałam iść już do psychiatry, bo żaden lekarz nie mógł mi pomóc. Sugerowano, że sobie uroiłam ten ból! W każdym razie okazało się, że to zapalenie żołądka, związane ze stresem, który z koli powstał od traumatycznego porodu (zakończonego CC). Przede wszystkim nie faszeruj się tabletkami, bo one jedynie pogarszają twój stan. Jedynie coś rozkurczowego jak już. Pij na czczo siemię lniane codziennie rano i herbatkę z nagietka. Ja jeszcze brałam przez jakiś czas tabletki z omeprazolem, ale to musisz skonsultować z lekarzem, najlepiej gastrologiem. I lekka dieta! Nic smażonego itd. Od listopada bóle nie powróciły.