marta357 0 Napisano Luty 11, 2015 Cześć kobietki Wiec od czego tu zacząć wiec zaczęłam brać tabletki w maju zeszłego roku. Przestałam brać w październik - listopad miesiączkę po tym miałam normalna przez 2 miesiące lecz właśnie w tym miesiac spóźnia mi sie 8 dzień już. Dzień po dacie spodziewanej miesiączki polały mnie jajeczka jak bym miałam oweluacje i od kilku dni mnie zaczely poleć piersi dopiero.. Tylko jeden dzień plamilam zawed nie cały tylko widziałam ze mam kropki krwi to było w połowie stycznia. Wy tez tak miałyście po tabletkach anty jak przestaliście? A wasze antykoncepcję jakie są - były i doradzacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2015 Nigdy więcej pigułek,wezmę do końca i basta,bo się wykrwawię przez te g****o:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2015 Korzystam z pigulek, a kiedy nie bylam w związku odstawilam. Żadnych problemów ani po odstawieniu, ani w trakcie przyjmowania pigulek. Lepiej idz do ginekologa, zrob usg, cytologię. Nie obwiniajcie o wszystko pigul. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2015 Właśnie,że byłam kazał je brać dalej!!!Usg robił,cytologie też mam badania są ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta357 0 Napisano Luty 11, 2015 Jesli nie bede miala w przeciagu tyg to idę do ginekologa moze to przez te hormony no wkoncu brałam je przez pół roku. Moja przyjaciółka brała miesiąc i sie jej okres spoźnił 3 tygodnie. I miałam dość stresujący miesiąc nawet nie jadłam tylko jeden posiłek dziennie przez kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2015 Nie wiem, który gość o czym pisze. Ale Jesli chodzi o to, ze któraś przez pigulki sie "wykrwawi na śmierć", to zupełnie tego nie rozumiem..? Przecież krwawienie z odstawienia jest mniejsze od miesiączki??? Ktos ma odwrotnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2015 A jesli chodzi o rozregulowanie cyklu po odstawieniu pigułek, to w ulotce jest jak byk, ze wahania moga (ale nie musza) występować do 3 miesięcy po odstawieniu. Zwlaszcza jesli Wasz naturalny cykl jest krótszy lub dłuższy niż ten, wymuszony przez pigulki (28 dni) lub odstawiacie piguły w trakcie cyklu, zamiast wraz z ostatnią pigułką z blistra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2015 Ja niestety muszę brać hormony do końca życia. Mam endometriozę i bez hormonów nie funkcjonuję. Okropny ból z miesiąca na miesiąc coraz gorszy, torbiele i konczy się to laparoskopią. Nauczyłam się żyć z hormonami. Ma to swoje plusy jak i minusy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2015 Nie napisałam,że z odstawienia.Biorę je dopiero czternasty dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2015 Bierzesz 14 dzien i co sie dzieje? A co masz w ulotce napisane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2015 http://www.pepsieliot.com/czy-musze-uprawiac-seks-a-w-razie-czego-jak-tu-nie-zajsc-w-ciaze-bez-syntetykow/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 12, 2015 Niestety tabetki mi bardzo nie służyły. Odstawiłam je i już do nich nie wrócę. Obecnie zabezpieczam femcapem - kapturkiem naszyjkowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2015 też myślałam o tym kapturku. Jest wygodny? wyczuwa się go podczas stosunku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2015 Tak, jest wygodny, jeśli femcap jest dobrze założony, to go nie czuć. Do tego stosuje się jeszcze żel plemnikobójczy. Dystrybutor zaleca contragel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach