Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna22

waga i wzrost 7 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość katarzyna22

Witam. Jestem ciekawa jak wasze maluchy waza i mierzą. Moja córka Oliwia ma 7msc i 3tyg i wazy 10 kg i ma 86 wzrostu

Dziewczyny zapraszam na rozdawajkę: można wygrać spodnie, a zajmie to mniej niż 5 min :) na blogu naszmalycud

Gość gość
chłopiec, na 6,5 miesiąca miał 64cm, ważył 7690

Gość gość
Mój ma 6miesięcy ważył niecałe 8kg. Teraz ma 20mies. i waży 10,5kg

Gość gość
Corka 7,5 mies.wazy 9 kg.

Gość gość
7 miesięcy i 3 tygodnie wazy 7130 mierzy 76 cm szczupla i długie nogi ;)

Gość gość
MOje dziecko w wieku 7 miesięcy i 3 tygodni miało 8100 i 78 cm, więc autorko Twoje to mały gigancik znacznie powyżej normy

Gość gość
Nie wyobrażam sobie żeby moja 7 msc corka wazyla 10 kg :/ to musi być niezły spaślak karmiona pewnie najgorszym mm :) no cóż :) moja ma 7.5 mca i ma 7200g jest normalna i proporcjonalna:)mierzy 76cm:) wspolczuje spaslaka :P

Gość gość
TY chyba chora jesteś.. na głowę wiesz? 10 kg na 7 miesięczne dziecko to niby dużo ( owszem, współczuję dźwigania), ale jednak to dziecko ma 86cm.. więc jest raczej szczupłe.. ponieważ jest jak na swój wiek baaaardzo duże mój ma 2 lata, 84cm i waży równo 11 kg, wygląda normalnie, więc jej dziecko też.. za to 7kg przy 76cm to jest zdecydowanie niedowaga.. więc lepiej zajmij się swoim dzieckiem i trochę je dokarm

Gość gość
Autorko ja mam bardzo podobnie. Córka, 9600 i 83cm długości. Lekarz nie wprost ale dal zrozumienia ze pulchna z nadxieja ze zrzyci jak zacznie chodzić. Jest na piersi, je 2 inne posiłki, problemem jest nocne jedzenie z piersi po 3x. I końca nie widać. Ona chyba nigdy nie prześpi nocy. A jak jest u Ciebie? Moja to mały glodmor. Po pierwszym miesiącu życia przegrała 1,5kg i taj co miesiąc do 3mz.

Gość gość
Moj ma 7 m-cy i 2 tyg. Wazy 10,9 i ma 76 cm... Jest kp do 6 m-ca zycia kiedy to wprowadziłam mm w nadziei ze mniej bezie przybierać na wadze :D efekt w ciagu dnia 3 stale posiłki (obiad, owoc,kaszka) i 2x80ml mm, na noc i w nocy (ok4x)pierś... Czy on kiedys stwierdzi ze pierś jest bee i zacznie przesypiać noce???

Gość gość
Moja córka mało waży. Ma 7,5 miesiaca i mierzy 78 cm a waży dokładnie 12 750 gr. :(

Gość gość
Moja córka ma 7 miesięcy i 3 tyg waży 8.300 mierzy 73 cm. Duża ta Twoja dziewczyna :)

Gość gość
idiotko z 10:45 widzisz róznicę między 2 letnim chłopcem ważacym 11 kg przy 84 cm a 7 miesięczniakiem ważącym 10 kg i to jeszcze dziewczynką?

Gość gość
Moja 7,5 miesięcy waga 7485 długość 80cm szczuplutka ale na szczęście wyniki krwi i moczu ma ok, widocznie szczupla będzie po mamusi

Akurat bo wazy 10 kg parę dni temu byłam w ośrodku ja ważyć wogole nie widać ze tyle wazy bo jest wysoka. Jak ktoś właśnie ja zobaczy to nie wierzy ze tyle waży ale jest co dźwigać juz