Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Thinspiracja

Dużo do zgubienia le w grupie raźniej,więc zapraszam.

Polecane posty

Witajcie :). Chciałabym popisać tutaj z osobami,które mają dużą nadwagę lub otyłość i szukają wsparcia oraz chciałyby dzielić się swoimi zmaganiami.Pisałam już tu na kilku tematach ale po kilku dniach umierały i lipa.Myślę,że razem odchudza się lepiej,jest większa motywacja i jakaś rywalizacja gdy inna osoba zgubi trochę wagi.Mam do zrzucenia około 40-50 kilogramów niestety.Stosuję dietę 500 kalorii,wszystkie chętne Panie zapraszam do wspólnego odchudzania.Pozdrawiam.

Gość gość
cwiczysz?

Gość Alicja11111
Hej, ja od dziś na diecie. Na obiad miska zupy kapuścianej wegetariańskiej. No obiad plaster szynki i sok marchwiowy. A wszystko popijam herbatą zieloną. Głodna nie jestem. Cwiczyć nie ćwiczę bo mam uszkodzone kolano.....cholerna zima

Tak ćwiczę,z tygodnia na tydzień idzie coraz lepiej.Początki były trudne bo z powodu wagi zaczęły siadać stawy,mało wychodziłam z domu i była tragedia... Ja dziś zjadłam na śniadanie pomarańczę,mały jogurt i wypiłam małą kawę.Na obiad po pracy planuję pół woreczka ryżu z 100gr piersi gotowanej z kurczaka.