Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aż strach się odzywać na forum

Polecane posty

Gość gość

Osoby bez ślubu z dzieckiem - są poniżane (a przecież to nie jest nikogo obowiązek), a nie daj boże 2 dzieci.. Masakra.. Dziewczyna 17 letnia z dzieckiem - patologia, lepiej unikać.. Nikt się nie zastanawia co mogło takiej osobie zdarzyć się w rodzinie... Wyżywanie się na obcych ludziach jest skandaliczne. I za pewne to osoby, które są "katolikami" chodzą co tydzień do kościółka... Chora hipokryzja.. :( Niech te osoby komentują pieprzony kościół który jest tak korupcyjną spółką, że nawet to można nazwać sektą! Tamtych pedofilów nikt nie obrazi, ale nastolatkę z dzieckiem - owszem. Niech niektórzy zastanowią się nad swoim zachowaniem..

Gość gość serwisu
A na wrześniówkach osoba bez serca i mózgu najeżdża na kobietę, która właśnie straciła dziecko. Cholernie żałosne i w**********e.

Gość gość
nastolatka MA TYLKO MYSLEC O NAUCE I SKONCZENIU SZKOLY a nie dawac D////opy i rodzic bekarty!powinna sie jeszcze bawic lalkami i misiami a nie H////---u///JEM.Kto bedzie zarabial na dziecko?Z ktorej wyplaty wyzywi siebie i dziecko?

Gość gość
Nie ma co się trollami przejmować. Jak ktos nie ma wykształcenia, inteligencji, pracy, a jedyne czego dokonał w życiu to welon i wesele w remizie to pluje ile wlezie, bo musi jakos zyć z faktem, że jest nikim. Ja jestem mężatką ale w zyciu nie przyszłoby mi do głowy wyzywac kogos, bo nie ma slubu :) to tak jakbym wyzywała kogos bo lubi niebieski, a nie czerwony, bo ja lubię czerwony :D

Gość gość
Bo większość to pieprzone mohery które uważają że są pępkami świata. No i tak właśnie wygląda. Jak można ubliżać tak osobie potrzebującej "pocieszenia" :(

Gość Semper__Eadem
a co ty masz do katolikow ja akurat jestem ewangeliczka i uwazasz ze ewangelicy to co? w innego Boga wierza?

Gość gość
dziś a co cie to obchodzi kto wyżywi dziecko? twoje ono jest? Co się stało to się nie odstanie tylko kompletny imbecyl moze wyzywać młodociana matkę z powodu, ze jest młodocianą matką. Pozwalacie sobie prostaki oj pozwalacie :o

Gość gość
"Niech te osoby komentują pieprzony kościół" - może Ty też powinnaś zastanowić się nad tym co piszesz?? Nie generalizuj i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.

Gość gość
sorry ale jakby mniej było seksu dookoła to by tak wcześnie nie współżyły. :) Ale wiadomo, ty jesteś z czasów PRL-u kiedy wszystko było "po kryjomu" i nic się nie mówiło. A 50 lat temu dzieci w wieku 16 lat było normą!!!

Gość gość
może czasem potrzebny jest zimny prysznic? chociaż z drugiej strony czasami to musztarda po obiedzie ale chyba nie twierdzisz, że 17-stolatka w ciąży to normalne? u mnie w szkole też taka była (nie skończyła liceum), do 23 r.ż, miała trójkę dzieci-każde z innym, jak się podejmuje współżycie to trzeba się liczyć z konsekwencjami, nawet najdroższe środki anty będą tańsze i mniej problemowe niż wychowanie dziecka

Gość gość
To jest nawiązanie do osób które poniżają innych ludzi... To jest podobne - Niestety ale niektórzy najeżdżają na nastoletnie matki, a ja najeżdżam na kościół. Który zabijał ludzi, mimo że jest 10 przykazań bożych. Kościół który krzywdzi się dzieci. Wiadomo - każdy musi w coś wierzyć, ale osoby które są przedstawicielami są szatanami, którzy zachowują się gorzej niż zwierzęta.!

Gość gość
To jest już norma - zauważ, że dzieci pod tym względem przez interent, Tv, reklamy szybciej dojrzewają i szybciej współżyją. Sama w szkole miałam 4 dziewczyny w ciąży w wieku 15 lat. Niektóre nie skończyły liceum, ale są też takie, gdzie już mają inżyniera.

Gość gość
nie twierdzę, że siedemnastolatka w ciąży to normalna sprawa ale co wam daje prawo w wulgarny sposób wyzywać je i im ubliżać? Ja o tym mówię nie umiesz czytać? To, że to nie jest normalne i poprawne nie upoważnia mnie do sypania kur/wami w jej stronę :o no ale chyba dla bezmózgich agresywnych małp to chyba za dużo do ogarnięcia, móżdżek nie nadąża :o

Gość gość
I dobrze mówisz. Takie osoby piszą w jakimś celu, a nie żeby ktoś im jeszcze dopierdolił..

Gość gość
dobra, zgadzam się, można krytykować, ale nie wulgarnie

Gość gość
spaliłabym się ze wstydu jakby moi rodzice żyli w konkubinacie :O przy czym nie mówię o ślubie kościelnym. Jak można tworzyć "rodzinę" która nawet nie posługuje się wspólnym nazwiskiem, bo nie ma takiego prawa

Gość gość
A moim zdaniem 17-latka w ciazy absolutnie byc nie powinna, na pewno takiej lasce nie pogratuluje i nie poklepie jej po ramieniu, bo uwazam, ze dzieci nie powinny wychowywac dzieci. Pisanie, ze to przez seks dookola jest jakims nieudanym usilowaniem usprawiedliwienia ciaz wsrod nastolatek. A pozniej jest placz. wiadome, ze tego zjawiska sie nie wyeliminuje. Ale nie mozna zrzucac winy na spoleczenstwo i reklamy!

Gość gość
gdyby twoi rodzice tak żyli to byś nie widziała w tym nic zdrożnego :) na swiecie są prawdziwe tragedie, nikt normalny takich głupot nie rozkminia tylko jakies małomiasteczkowe zahukane kury :P

Gość gość
zgadzam się z 16:08:) i podpisuję obiema rękami:)